Sunday 17 January 2016

ΑΠΟΕΛ: Κύριε Πρόεδρε της ΚΟΚ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η καλαθοφοσφαιρική μας ομάδα ανταποκρίθηκε σε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, επέστρεψε από το -10 κόντρα στην ΑΕΚ και ετοιμαζόταν να δώσει συνεχεία στις επιτυχίες, αλλά κάποιοι δυστυχώς είχαν αντίθετη άποψη.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ νιώθει ιδιαίτερα προβληματισμένη από την κάκιστη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Λευκόθεο και ταυτόχρονα θέλει να στείλει κάποια ερωτήματα προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Λούη Δημητρίου.

Κύριε Πρόεδρε, νιώθετε ικανοποιημένος από τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ;

Καταλαβαίνουμε ότι το βεβαρυμμένο σας πρόγραμμα πιθανόν να μην σας επέτρεψε να παρακολουθήσετε τον αγώνα, κάτι που μπορείτε εύκολα να κάνετε σήμερα ή αύριο και να απαντήσετε.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Κύριε Πρόεδρε, συμφωνείται ότι αδυνατείτε να βρείτε μια σωστή επιτέλους λύση στο πρόβλημα της διαιτησίας;

Κύριε Πρόεδρε,  στις πρώτες σας δηλώσεις ως Πρόεδρος της ΚΟΚ επισημάνατε ότι ο πρώτιστος στόχος σας είναι «να επαναφέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα». Λυπούμαστε, διότι αποτύχατε λόγω των συνεχόμενων λαθών σας. Τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ακόμα και αυτοί οι λίγοι που έμειναν κοντά στο άθλημα την κάνουν με γρήγορα πηδηματάκια για να μην γίνουν μάρτυρες στο θέατρο του παραλόγου.

Το χειρότερο κύριε Πρόεδρε είναι ότι δεν αντιλαμβάνεστε ούτε τα βασικά, αφού οι πρωταγωνιστές των αγώνων πρέπει να είναι οι αθλητές και όχι οι διαιτητές που έρχονται για ταξίδι αναψυχής στην Κύπρο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Είναι απορίας άξιον με ποια κριτήρια επιλέγονται οι διαιτητές;

Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δεν ορίζονται διεθνείς κύπριοι διαιτητές και καλείται συναδέλφους τους από το εξωτερικό με ελάχιστες εμπειρίες σε εφηβικά και γυναικεία πρωταθλήματα;

Κύριε Πρόεδρε, εδώ και δυο χρόνια εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για τις ικανότητες του διαιτητή Ηλία Κουνελλέ και δυστυχώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε -για ακόμα μια φορά- ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Κύριε Πρόεδρε,  στην τελευταία συνάντηση με τα Σωματεία δεν αποφασίστηκε από κοινού ότι στα παιχνίδια θα ορίζεται ένας -μόνο ένας- ξένος διεθνής διαιτητής; Τι άλλαξε και με ποιού την πρωτοβουλία και στο χθεσινό ντέρμπι επιστρατεύτηκαν δυο διαιτητές εξ Ελλάδος;

Κύριε Πρόεδρε, το πρωτάθλημα εισήλθε σε μια κρίσιμη καμπή και σας καλούμε έστω και την υστάτη να λειτουργήσετε επαγγελματικά και να σώσετε ότι απέμεινε.

Θα αναμένουμε άμεσα αποτελέσματα.

Εμείς θα παραμείνουμε άγρυπνοι φρουροί για να υπερασπιζόμαστε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.

No comments:

Post a Comment