Monday 8 February 2016

Πέρασε κι από το «Δασάκι»| Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες αγώνα, Εθνικός 1-3 ΑΠΟΕΛ

 - ΜΠΟΡΕΙ ο δρόμος να είναι πλέον ανηφορικός, όπως είπε ο Πετεβίνος, όμως η ομάδα πια βγάζει σιγουριά, εμπνέει εμπιστοσύνη και παίρνει τα αποτέλεσμα που θέλει κι όλα αυτά απόρροια της έβδομης συνεχόμενης νίκης (5 σε πρωτάθλημα, 2 σε κύπελλο). Το μόνο που της λείπει είναι η νίκη σε ντέρμπι, για ουσιαστικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους.
- ΓΚΟΛ μαγκιάς, επινόησης, κι επιμονής του εξαίρετου Γιώργου Μερκή, με ψυχρό εκτελεστή τον Πιέρο Σωτηρίου, ήταν το 1ο τέρμα του «Θρύλου». Στο 2ο γκολ του ΑΠΟΕΛ, ο Βινίσιους σέρβιρε τον Πιέρο με κάθετη ασίστ μοιρογνωμόνιο, για να συνεχίσει ο νεαρός ΦΟΡ με αριστοτεχνική ντρίπλα πάνω στον τερματοφύλακα και στη συνέχεια να καρφώσει την μπάλα στο πλεκτό από την γωνιά της μικρής περιοχής πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ στο παιγνίδι.
- ΤΟ 3ο γκολ προήλθε από κτύπημα πέναλτι του Κάβεγκολ, στην 1η του επαφή με την μπάλα, αφού μόλις είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή. Το πέναλτι κέρδισε ο Ελληνάρας Γιάννης, που όσο πάει και περισσότερο ταυτίζεται με τον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- MVP ο Πιέρος Σωτηρίου. Ξεχωριστή η παρουσία των Βάντερ, Νούνο, Βίνη, Γιάννη, Ζίβκοφ, Γιώργου, Καρλάο και Ούρκο. Μέτριοι οι Σεμίρ και Μάριος, πολύ πίσω από τον καλό του εαυτό ο Τόμας.
- ΠΑΕΙ και το ρεκόρ του Νούνο, που δεν έχασε λεπτό στου φετινούς αγώνες της ομάδας (σ' όλες τις διοργανώσεις) μέχρι το 74' λεπτό του αγώνα, που έγινε αλλαγή.
- ΡΕΚΟΡ συμμετοχών ο Ούρκο που συμπλήρωσε 100 αγώνες με την φανέλα του «ΘΡΥΛΟΥ».


Οι φωτογραφίες του αγώνα στο Quick Photo Gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Όλες οι φωτογραφίες: AG PHOTO GALLERY

Το βίντεο του αγώνα: AG VIDEO GALLERY

Η άμεση περιγραφή του αγώνα: AG LIVEchat

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές: ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Sponsored:

No comments:

Post a Comment