Monday 1 February 2016

Άλλος ΑΠΟΕΛ με τις νέες προσθήκες | Φωτογραφίες και ρεπορτάζ αγώνα

- ΔεκαεΝΕΑ Σαλαμίνα... (19 γκολ), τόσα ήταν τα τέρματα που φιλοδώρησε ο ΑΠΟΕΛ τους ερυθρόλευκους, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

- ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ο ΑΠΟΕΛ στο Β' μέρος από το 60' και μετά όταν μπήκαν στο παιγνίδι οι Vander - Cavengahi, διάστημα στο οποίο η ομάδα σκόραρε 5 τέρματα, πήρε τη νίκη με το ελάχιστο 6-1, έχοντας 5 διαφορετικούς σκόρερ. Η ανοδική πορεία του «ΘΡΥΛΟΥ» συνεχίστηκε για 4ο συνεχόμενο παιγνίδι στο πρωτάθλημα και φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας στην ομάδα που ανέβηκε στη 2η θέση με 2 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ.

- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να εντυπωσιάζουν οι νεοφερμένοι Μερκής - Γιαννιώτας - Milanov, με το παιγνίδι τους κι αυτό πιστώνεται στον προπονητή Τιμούρ, για τις επιλογές του. Ο προπονητής φάνηκε ικανοποιημένος από το παιγνίδι και δυσαρεστημένος με την απουσία του κόσμου από το πλευρό της ομάδας. Η δήλωση του κόουτς "σαν να παίξαμε και τα 21 παιγνίδια εκτός έδρας" τα λέει όλα κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους.
Όλες οι Φωτογραφίες στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Μπράβο στον Πιέρο Σωτηρίου και στον Tomas De Vincenti.

Με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξαν: 
Temuri Ketsbaia προπονητής: Urko Pardo, Mario Sergio, Γιώργος Μερκής, Carlao, Zhivko Milanov, Nuno Morais (c), Vinicius, Γιάννης Γιαννιώτας, Tomas De Vincenti, Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου.

Αλλαγές:
54΄ Vander Vieira, 60΄ Fernando Cavenaghi, 78΄ Semir Stilic.

Τέρματα:
Πιέρος Σωτηρίου 1-0, Tomas De Vincenti 2-1, Vander Vieira 3-1, Vinicius 4-1, Fernando Cavenaghi 5-1, Tomas De Vincenti 6-1.

Κίτρινες Κάρτες: 
Nuno Morais, Urko Pardo, Mario Sergio

Οι Φωτογραφίες στο Quick Photo Gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Όλες οι φωτογραφίες, AG PHOTO GALLERY

Το βίντεο του αγώνα, AG VIDEO GALLERY

Η άμεση περιγραφή του αγώνα, AG LIVEchat

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές, ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Sponsored:
Finbarr's Cyprus Pub · Social club | TEL: 22 376625

No comments:

Post a Comment