Saturday 20 February 2016

Σκάρτο «προϊόν» και Αποχή, από τον Παν.Συ.Φι.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 20.2.2016

Μέσα από αυτή την ανακοίνωση θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της αγανάκτησης μας για τον τρόπο που μας συμπεριφέρεστε σαν άνθρωποι, εσείς που εκ παραδρομής είστε «διαχειριστές» του «προϊόντος» που καταστρέψατε. Ενός «προϊόντος»  που για εμάς είναι  τρόπος ζωής και ύπαρξης.

Έχετε ρημάξει κάθε στοιβάδα σεβασμού και εξευτελισμού απέναντι στον άνθρωπο για να μας παρουσιάσετε ένα σάπιο προϊόν.

Ένα «προϊόν» γεμάτο προκατάληψη, σαπίλα, ερασιτεχνισμούς.
Ένα «προϊόν» που το χρυσοπληρώνουμε αδρά εντός και εκτός γηπέδου, αγνοώντας πλήρως τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν.
Ένα «προϊόν» με νομπελίστες οικονομικούς διαχειριστές που μπορούν να εξαφανίσουν 100 εκατομμύρια από τα ταμεία της ομάδας.
Ένα «προϊόν» με ομάδες καταχρεωμένες από χρέη που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν ούτε ως σύλλογοι καφενείων χαρτοπαιγνίων, να περνούν τα οικονομικά κριτήρια μέσω εισφορών και κονδυλίων από κόμματα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ένα «προϊόν» με πρόεδρο λαμόγιο για 15 χρόνια και βάλε, με όλες τις ομάδες να τον βρίζουν εν χορώ και στο τέλος να τον ψηφίζουν γιατί τους φτιάχνει τα θελήματα τους.
Ένα «προϊόν» που μέσω των δημοσιογράφων έχει γεμίσει κατάθλιψη, μιζέρια και κλάμα, αφού πλέον στην Κύπρο ο πετυχημένος δεν θεωρείται ο νικητής, αλλά αυτός που θα ρίξει την πιο πολύ κλάψα.
Ένα «προϊόν» που με πρώτη γραμμή τους δημοσιογράφους γεμίζουν με μπετόν μίσους και βίας όλα τα γήπεδα.
Ένα «προϊόν» που ένας μπάτσος έχει το κάθε δικαίωμα να ασκήσει στο ακέραιο την κατάχρηση της εξουσίας που φέρει.
Ένα «προϊόν» που ένας χοντρός μάνατζερ-ταβερνιάρης σχεδιάζει ολόκληρο χρονιαίο μεταγραφικό πλάνο αρπάζοντας αμέτρητες μίζες  από πολλές ομάδες της Κύπρου γεμίζοντας τους άμπαλα φυντάνια από την Ιβηρική χερσόνησο.
Ένα «προϊόν» γεμάτο κόκκινους και κίτρινους φακέλους, που καταλήγουν στα γραφεία της αστυνομίας και της ομοσπονδίας, παραμένοντας ερμητικά κλειστοί στα άδυτα γραφεία τους.
Ένα «προϊόν» με ομάδες βραβευμένες για το «ήθος» τους που ποτέ δεν παρουσίασαν οικονομικά θέματα με κόσμο συμπαράστασης 20 εισιτήρια ανα μέσω όρο αγώνος, αλλά ταυτόχρονα ούτε πρόβλημα υποβιβασμού παρουσίασαν ποτέ. Απαγορεύεται να πέσουν κατηγορία γιατί θα χαλάσουν τα μαγειρέματα τους.
Ένα «προϊόν» που η εγγραφή παικτών γίνεται από τα γραφεία της κοπ «έντιμα» με κλειστά γραφεία, αλλά την ίδια ώρα η FIFA παρουσιάζεται αρνητική λόγω λήξης χρονοδιαγράμματος αφού τα γραφεία ήταν κλειστά.

Υπάρχουν και άλλα πολλά που διαλύσατε, αλλά δεν χωράν σε μια ανακοίνωση μόνο. Αυτό το «προϊόν» εσείς το ρημάξατε, εσείς το καταστρέψατε. Πλέον, τώρα θέλετε αυτό το σκάρτο «προϊόν» για να το παρακολουθήσεις να χρειάζεσαι να ταυτοποιήσεις παράνομα το εισιτήριο σου με ταυτότητα για την είσοδο σου στο γήπεδο. Αλήθεια με 120 κάμερες το ΓΣΠ, γιατί χρειάζεστε ακόμη ταυτότητες για την νότια, ανατολική και δυτική;

Μας έχετε πρήξει με τις loyalty σας, τις ταυτότητες σας, τις κάμερες σας.  Για εσάς ένα παιχνίδι την Κυριακή είναι εμπορικής σημασίας και μόνο. Για εμάς είναι η εξιλέωση της καθημερινότητας μας, η «δόση» μας, το «ναρκωτικό» μας. Ο λόγος που ζούμε και αναπνέουμε, ο  μόνος  λόγος που υπάρχουμε. Να έρθουμε στο πέταλο να στήσουμε γιορτή  για το ΜΠΛΕ και το ΚΙΤΡΙΝΟ. Άστε μας επιτέλους ελεύθερους ΟΠΑΔΟΥΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ να μπαινοβγαίνουμε στα πέταλα, να βρισκόμαστε κοντά σ’ αυτό που έχουμε δώσει την ζωή μας. Αρκετά έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο μας. Φτάνει. Δεν μπορείτε να έχετε τέτοιες  απαιτήσεις σε ένα «προϊόν» τόσο σκάρτο.

Σταματήστε αυτά τα «παιχνίδια» και φέρτε εισιτήρια μακριά από απάνθρωπες κινήσεις που δεν δείχνουν σεβασμό στον ίδιο τον άνθρωπο.

Γι’ αυτό το λόγο, δυστυχώς, όσο δύσκολο και αν είναι, θα απέχουμε από τον αυριανό αγώνα με τους λιποτάκτες. Ο εξαναγκασμός της παράνομης ταυτοποιήσης δεν μας αφήνει άλλη επιλογή.  Ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσει ποτέ να εκφράζει την αντίθεση του γι’ αυτό το θέμα. Οι εκδρομές ποτέ δεν θα σταματήσουν.

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ. ΑΥΡΙΟ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΩΡΑ 14:00.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Εκ φύσεως ανώτεροι..



Sponsored:
«Το Ταβερνάκι του ΑΠΟΕΛ» ΤΗΛ: 22466933
95B Λεωφόρος Κέννεντυ, 1077 Λευκωσία | Η ταβέρνα του κάθε αδελφού ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ

No comments:

Post a Comment