Saturday 13 February 2016

Matchday: ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια | Έτοιμοι για όλα!

Με την ευχή να απολαύσουμε ένα καλό παιχνίδι μακριά από έκτροπα, πάμε όλοι ΓΣΠ, αυτή ήταν κι η ευχή του μεγάλου Αρχηγού Ανδρέα Στυλιανού, στην χθεσινή εκπομπή του Χ"Λιασή.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε τι αξίζουμε, να νικήσουμε και να πάρουμε επιτέλους το πρώτο ντέρμπι.
 - Σήμερα δοκιμάζεται σοβαρά το καλό φορμάρισμα του ΑΠΟΕΛ, που τρέχει ΠΕΝΤΕ συνεχόμενα νικηφόρα παιγνίδια στο Πρωτάθλημα, με την Ομόνοια να είναι δυσκολοκατάβλητη και που θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια, ήταν εξάλλου η αιτία που ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στη βαθμολογία, αφού νίκησε την ΑΕΚ γκρεμίζοντας την από την κορυφή και τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και με εμάς, για να έχει και η ίδια πιθανότητες στον τίτλο.

Το κλίμα πριν από το ντέρμπι προσπάθησε να πυροδοτήσει η Ομόνοια, με τις δηλώσεις του Ε.Τ. της, όπου καλούσε τον Αθλητικό Δικαστή να τιμωρήσει τον ΝΤΕΒΙ για "εξύβριση" του διαιτητή Σκαπούλλη , για να του απαντήσει ο Πετεβίνος «Είναι γνωστή η ευαισθησία της Ομόνοιας η οποία εξαντλείται μέσα στη δική της λογική», η μάχη αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το ντέρμπι.

Ρωτούσε αργά ψες το βράδυ ο official «Είστε έτοιμοι για το ντέρμπι...;»
 - Αναμφίβολα ο κόσμος είναι πανέτοιμος και ετοιμάζεται να δώσει μαζικά το παρών του, κατακλύζοντας τις τρεις κερκίδες του σταδίου ΓΣΠ, σπρώχνοντας με τον παλμό και τη φωνή του, τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ προς στην νίκη, κρατώντας έτσι την  ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Νίκη, γιατί στη συνέχεια ακολουθεί το 2ο συνεχόμενο ντέρμπι στο ΠΑΠ με την Ανόρθωση, με ενδιάμεσο σταθμό την Τέταρτη στο Τσίρειο για τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Άρη.

Το πλάνο του Τιμούρ. 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

 - Με δεδομένη την απουσία του Καβενάγκι που πιθανόν να μην τον ξεκινούσε ο Κόουτς ούτως ή άλλως, θα έχουμε τον Πιέρο Σωτηρίου στην κορυφή της επίθεσης με στήριγμα, τροφοδότη και οργανωτή τον Τόμας Ντε Βινσέντι που θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα στο σημερινό παιγνίδι, διότι οι προκλήσεις θα είναι τεράστιες. Να μην πέσει στη παγίδα, βρίσκεται στο όριο των 5 κίτρινων καρτών και πρέπει να συγκρατήσει τα νεύρα του. Μέσα στα πλάνα του "παραρτήματος" είναι και η πρόκληση στον ΝΤΕΒΙ, για να τον αναγκάσουν να υποπέσει σε σφάλμα και να το εκμεταλλευτούν παντοιοτρόπως.
- Τον ΝΤΕΒΙ στα άκρα θα πλαισιώσουν, ο Γιάννης Γιαννιώτας και Γιώργος Εφραίμ που μάλλον θα προτιμηθεί αντί του Βάντερ χωρίς να αποκλείεται το ανάποδο. Στον αποστολή βρίσκεται κι ο Νεκτάριος έτοιμος να ριχθεί στην μάχη αν καλεστεί από τον Κόουτς.
 - Στα Χαφ οι Νούνο και Βινίσιους κρατάνε σταθερά την θέση τους όπως κι ο Πάρντο κάτω από τα γκολπόστ.
 - Στην άμυνα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να είναι οι Μερκής και Καρλάο, με τους Αμορίν και Αστίς να είναι στην εφεδρεία. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σέρτζιο με τον Ζίβκοφ Μιλάνοφ να καλύπτει το αριστερό άκρο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Urko Pardo, Boy Waterman, Τάσος Κίσσας.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Mario Sergio, Zhivko Milanov, Νικόλας Ιωάννου, Amorin, Carlao, Inaki Astiz, Γιώργος Μερκής.
ΜΕΣΟΙ: Nuno Morais, Vinicius, Tomas De Vincenti, Semir Stilic, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Εφραίμ, Γιάννης Γιαννιώτας, Vieira Vander.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Mateusz Piatkowski.
ΕΚΤΟΣ Αποστολής έμειναν οι, Estrella, Fernando Cavenaghi, Μάριος Αντωνιάδης και ο Κωστάκης Αρτυματάς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Στο όριο των 5 κίτρινων καρτών ο Νεκτάριος κι ο Ντε Βινσέντι.
Στο όριο των 3 κίτρινων καρτών ο Βάντερ, ο Μοράϊς, ο Σέρτζιο κι ο Αρτυματάς που δεν αγωνίζεται.
Σε περίπτωση νέας κίτρινης, χάνουν τον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ.

Πρόβλεψη 11δας:
PARDO
SERGIO - ΜΕΡΚΗΣ - CARLAO - MILANOV
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - MORAIS (c) - VINICIUS - ΕΦΡΑΙΜ
DE VINCENTI - ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής του αγώνα ο Βασίλης Δημητρίου, με Α' βοηθό διαιτητή τον Μιχάλη Σωτηρίου και Β' Βοηθό Διαιτητή τον Σωτήρη Βίκτωρος. 4ος Διαιτητής ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης και Παρατηρητής Διαιτησίας ο Παναγιώτης Γερασίμου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Η προπώληση των εισιτήριων μέχρι χθες αργά το απόγευμα, είχε φθάσει στις 4,600 χιλιάδες  πλέων οι 8,000 κάρτες διαρκείας.
Άνοιγμα εισόδων 13:30
Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2015-2016.
Στην είσοδο, στο γήπεδο, θα γίνεται ταυτοποίηση του ονομαστικού εισιτηρίου.
Τιμές €15 κανονικό, €10 μαθητικό και €1 παιδικό.
Προπώληση από το διαδίκτυο μέχρι τις 15:00
Από το ORANGE SHOP, από τις 9:00 μέχρι τις 11:00
Από το ταμείο του ΓΣΠ, από τις 13:00 μέχρι τις 15:00

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Τα Αστυνομικά μέτρα του αγώνα και η διαδρομή με την πορεία των οργανωμένων ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 301 Cytavision Sports +1.

LIVEstream:

Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Πληροφορίες *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες. Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:
Ζωντανή περιγραφή LIVEchat του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.  Ώρα έναρξης του αγώνα στις 15:00 το απόγευμα, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 14:30

Χορηγός:
Τα έσοδα από την σημερινή ζωντανή περιγραφή θα πάνε στον σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα». Αυτή είναι μια μικρή, συμβολική εισφορά από την Ιστοσελίδα μας, μαζί με τον προβολή που θα τυγχάνει ο σύνδεσμος από τις μελλοντικές ζωντανές περιγραφές των αγώνων του ΑΠΟΕΛ.

ΟΜΟΝΟΙΑ:
Η αποστολή της Ομόνοιας: Κωνσταντίνος Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Καρίμ Χαφέζ, Ιβάν Ρούνιε, Ρομαρίκ, Μάριν Όρσουλιτς, Αναστάσιο Καντούτση, Γκεόργκε Φλορέσκου, Γεράσιμο Φυλακτού, Γιώργο Οικονομίδη, Φαϊσέλ Κάσμι, Νούνο Ασίς, Λουσιάνο Μπεμπέ, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Άντραζ Κιρμ, Βίνσεντ Εζέ, Κίλιαν Σέρινταν, Ονησίφορο Ρουσιά, Αντρέ Σκέμπρι και Δημήτρη Χριστοφή.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στους 10 τελευταίους αγώνες των δυο ομάδων στο ΓΣΠ, για το πρωτάθλημα, με τον ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχο, η ομάδα μας μετρά 7 νίκες και 1 ήττα. 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τα τέρματα: 19-9.
  • 02/05/15 ΑΠΟΕΛ 3-2 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 30/11/14 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 07/05/14 ΑΠΟΕΛ 2-1 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 16/12/13 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 12/05/13 ΑΠΟΕΛ 4-3 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 19/01/13 ΑΠΟΕΛ 1-1 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 05/05/12 ΑΠΟΕΛ 1-2 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 23/03/12 ΑΠΟΕΛ 0-0 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 10/04/11 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 03/10/10 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΟΜΟΝΟΙΑ


ΣΗΜΕΡΑ:
Σάββατο,  13.02.2016 / 15:00
ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια | Στάδιο: Γ.Σ.Π | (Sport+1)
Ε.Ν Παραλιμνίου - Σαλαμίνα | Στάδιο:ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ (Cytavision Sports 2)
ΑΕΛ - ΔΟΞΑ | Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ (Cytavision Sports 1)

ΤΙΜΟΥΡ:
Απολογισμός Τιμούρ 2015/16:
Σε 30 αγώνες (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη) 18 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες.

SPONSORED

No comments:

Post a Comment