Tuesday 8 March 2016

Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης ο ΑΜΟΡΙΝ | Η σημερινή προπόνηση (βίντεο)

 - Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Τιμούρ είχαμε σήμερα στον Αρχάγγελο, μετά το χθεσινό ρεπό ξεκούρασης και αμέσως στρώθηκαν στη δουλειά ενόψει του μεγάλου Σαββατιάτικου ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, όπου το ζητούμενο είναι η νίκη και η παραμονή της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην διάθεση του Γεωργιανού κόουτς έχουν τεθεί ο εκ των Αρχηγών του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου, καθώς και ο Γιώργος ΜΕΡΚΗΣ, που απουσίασαν από τον αγώνα με την Σαλαμίνα, λόγο της συμπλήρωσης απαγορευτικού αριθμού κίτρινων καρτών.

Κανονικά στην προπόνηση συμμετείχε κι ο Βραζιλιάνος ΑΜΟΡΙΝ, που κι αυτός απουσίασε από το «Αμμόχωστος», λόγω ίωσης που τον κράτησε κλινήρη στο σπίτι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στη σημερινή προπόνηση που ήταν απογευματινή, όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τους τραυματίες Αντωνιάδη και Καβενάγκι.

Ο Φερνάντο Καβενάγκι συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης στη Βαρκελώνη, ενώ στην Κύπρο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει την μεθεπόμενη Τετάρτη. Η αλλαγή της ημέρας επιστροφής του ΚΑΒΕ, προέκυψε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Αθλητιάτρου ΑΠΟΕΛ Δρ Τζουρούδη και του Δρ Cugat που παρακολουθεί τον ΚΑΒΕ στην Βαρεκλώνη.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Μάριος Αντωνιάδης και ολοκλήρωσε με ατομικό.

ΒΙΝΤΕΟ από τη σημερινή προπόνηση:


A video posted by APOEL FC (@apoelfcofficial) on

No comments:

Post a Comment