Saturday 5 March 2016

Matchday: Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ | Ένα γήπεδο Άκρως Επικίνδυνο…

Σ' ένα άκρως επικίνδυνο γήπεδο, πατατοχώραφο καλύτερα, καλείται σήμερα να αγωνιστεί η ομάδας μας, αφού η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνα προχώρησε σε επανασπορά του γηπέδου (μάλλον δεν λογάριαζε να μπει στην 1η εξάδα), με αποτέλεσμα όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν σήμερα, να κινδυνεύουν με σοβαρό τραυματισμό κι αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ αλλά και για τους ερυθρόλευκους.

Η δήλωση του Τιμούρ μετά τη νίκη πάνω στον Απόλλωνα για το σημερινό παιγνίδι αλλά και για τα πλέϊοφ ότι "τώρα ξεκινούν τα δύσκολα παιχνίδια κι ότι πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι ούτως ώστε να κατακτήσουμε τον στόχο μας που είναι το Νταμπλ" προσγειώνει όλους που ενδεχομένως να έχουν κατά νου την 9άρα του 1ου αγώνα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιγνίδια πόσο μάλλον ο σημερινός αφού οι ειδικές συνθήκες τον κάνουν δυσκολότερο και επικίνδυνο. Άσχετα αν οι οργανωμένοι τους απέχουν, ποσώς μας απασχολεί αυτό, άσχετα αν όργωσαν το γήπεδο κι αν με τις δηλώσεις τους για "εκδίκηση" δυναμιτίζουν το κλίμα. Εμείς τη δουλειά μας.. δεν σταματάμε ούτε λεπτό.

Με σοβαρότητα για τη νίκη, καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Το πλάνο του Κόουτς:
 - Εκεί που πονοκεφαλιάζει ο Τιμούρ είναι στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, εκεί όπου οι απουσίες των ΑΜΟΡΙΝ - ΜΕΡΚΗ φέρνουν τους Αρτυματά και Αστίς να παίρνουν θέση στον κέντρο της άμυνας, εκτός κι αν πάει ο Κωστάκης στο αριστερό φτερό κι ο Καρλάο δίπλα στον Ινάκι. Μιλάνοφ και Πάρντο θα είναι στις φυσικές τους θέσεις χωρίς να αποκλείεται να δούμε και 3ο σενάριο με τους Σέρτζιο - Αρτυματά - Καρλάο - Μιλάνοφ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

 - Στα Χαφ, ο Αρχηγός Νούνο Μοράϊς θα έχει για παρτενέρ τον Βινίσιους και τον Ντε Βινσέντι ως επιθετικό χαφ να οργανώνει τις επιθέσεις της ομάδας, έχοντας αριστερά και δεξιά στα φτερά της επίθεσης τους Γιαννιώτα και Εφραίμ, με τους Βάντερ και Στάθη να καραδοκούν για την θέση έκπληξη... αν υπάρξει τελικά.
 - Στην κορυφή της επίθεσης ο Πιέρος Σωτηρίου, που θέλει πολλά στηρίγματα από όλους μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ:


ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Urko Pardo, Boy Waterman, Τάσος Κίσσας.

Αμυντικοί: Mario Sergio, Zhviko Milanov, Νικόλας Ιωάννου,  Carlao, Inaki Astiz, Κωστάκης Αρτυματάς.

Μέσοι: Nuno Morais, Vinicius, Estrela, Tomas De Vincenti, Semir Stilic, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (c), Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Εφραίμ, Γιάννης Γιαννιώτας, Vieira Vander.

Επιθετικοί: Πιέρος Σωτηρίου, Mateusz Piatkowski.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φερνάντο Καβενάγκι, Μάριος Αντωνιάδης και ΑΜΟΡΙΝ, ο τελευταίος κρεβατώθηκε λόγο ίωσης, καθώς και οι τιμωρημένοι λόγο κίτρινων καρτών Γιώργος Μερκής και Νεκτάριος Αλεξάνδρου.


ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑΣ:
PARDO
MILANOV - ASTIZ - ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ - CARLAO
MORAIS - VINICIUS
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - DE VINCENTI - ΕΦΡΑΙΜ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης με Α' Βοηθό τον Στέλιος Νικήτα, Β' Βοηθό τον Όμηρο Τζιωρτζή και 4ο Διαιτητή τον Κώστας Ψευδιώτη.
Παρατηρητής Διαιτησίας ο κύριος Μιχάλης Ιωάννου.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Από το διαδίκτυο συνεχίζεται η προπώληση και είναι ανοικτή για όλους τους κατόχους Loyalty Card/Εισιτηρίων Διαρκείας.
Από το Orange Shop (09:00-16:00).
Τιμές €15 γενική είσοδος, αφού τα μαθητικά και τα παιδικά έχουν εξαντληθεί λόγο ποσόστωσης.
Κερκίδα για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ η Νότια
ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 16:30


ΚΑΡΤΕΣ:
Εκτός του Νεκτάριου και του Μερκή, που εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής, κανένας άλλος δεν μεταφέρει κάρτες στα πλέϊοφ. Όλοι ξεκινούν από το μηδέν με το όριο τώρα να μεταφέρεται στις 2 κίτρινες αντί στις 4 της κανονικής περιόδου.


ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Μετάδοση και περιγραφή αγώνα:

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 201 Cytavision Sports 1.

Live Stream:

LIVEstream
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

*[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης.
Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:

LIVEchat
Ζωντανή περιγραφή του αγώνα θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας σε LiveChat με ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα μας.

Χορηγός:

LIVEchat sponsor
Χορηγός της σημερινή ζωντανής περιγραφής είναι η συνεργάτιδα εταιρεία LiveSport Media Ltd που ειδικεύεται στη διαχείριση αθλητικών δεδομένων.

Ώρα έναρξης του αγώνα στις 18:00 το βράδυ, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 17:30


ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ:
 - Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο ΘΡΥΛΟΣ διέσυρε την Σαλαμίνα με το σαρωτικό 0-9. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν, 0-1 Γιώργος Εφραίμ, 0-2 Semir Stilic, 0-3 Zarkovic (OG), 0-4 & 0-5 Tomas De Vincenti, 0-6 Vinicius, 0-7 Fernando Cavenaghi, 0-8 Mateusz Piatkowski, 0-9 Fernando Cavenaghi.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ:
 - Ο προπονητής Γιαν Ντε Γιόγκε επέλεξε για τον τελευταίο του αγώνα, τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές: Μιχαήλ, Στέινμπορς, Άντιτς, Γκράιμς, Τσιγκουίνι, Μακρίεφ, Ζάρκοβιτς, Ατόρνο, Πεδρίτο, Λίλιου, Παύλου, Κούσουλος, Φούσκο, Λεμέσιος, Μπεμπά, Τσίνα, Κέζος, Τσιούρτσιουριτς, Γκόμες, Κωνσταντίνου, Κολίνα, Χριστοφή.
 - Οι οργανωμένοι της Νέας Σαλαμίνα θα απέχουν από το σημερινό παιγνίδι.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
 - Στους 8 τελευταίους αγώνες στο γήπεδο «Αμμόχωστος», η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε μόνο μια φορά κι ο ΑΠΟΕΛ εφτά, ενώ δεν υπάρχει ισοπαλία ανάμεσα στις 2 ομάδες. Τέρματα: 2-23

26/10/15 Π. Νέα Σαλαμίνα 0-9 ΑΠΟΕΛ
31/01/15 Π. Νέα Σαλαμίνα 0-1 ΑΠΟΕΛ
28/09/13 Π. Νέα Σαλαμίνα 0-1 ΑΠΟΕΛ
27/10/12 Π. Νέα Σαλαμίνα 0-3 ΑΠΟΕΛ
06/11/11 Π. Νέα Σαλαμίνα 1-0 ΑΠΟΕΛ
15/11/09 Π. Νέα Σαλαμίνα 0-3 ΑΠΟΕΛ
26/01/08 Π. Νέα Σαλαμίνα 1-3 ΑΠΟΕΛ
15/10/06 Π. Νέα Σαλαμίνα 0-3 ΑΠΟΕΛ

No comments:

Post a Comment