Monday 6 May 2013

Τον ΙΒΑΝ τον κοιτάνε και από Τουρκία μεριά


ΑΠΟΕΛλίστες μου, χθες 5/5/13 σας δώσαμε μια μικρή πληροφορία.

Μια πληροφορία η οποία μπορεί και να αποδειχθεί κουβέντα του "καφενέ" αλλά ίσως και αποκλειστικότητα του Αποελγκρουπ. Χθες λοιπόν στις 10.48πμ, σας γράψαμε για την ανεπίσημη βολιδοσκόπηση που δέχθηκε ο ΙΒΑΝ μας, για να αναλάβει την ΖΕΝΙΤ Αγίας Πετρούπολης στη περίπτωση που μετακόμιζε ο Σπαλλέττι στην Μίλαν.

Μιλήσαμε για την καταξίωση "των όλων", και για δικαίωση του αξιοθαύμαστου έργου που επιτέλεσε ο ΙΒΑΝ μας στο ΑΠΟΕΛ.

Το ενδιαφέρων για τον ΙΒΑΝ από ομάδες της Ευρώπης θα δυναμώνει όσο περνούν οι μέρες και τελειώνουν τα διάφορα πρωταθλήματα.

Ο Ιβάν δεν θα χαθεί σε καμιά επαρχιακή ομαδούλα της σειράς.

Γνωστός μάνατζερ είχε ρωτήσει τον ΙΒΑΝ, πριν μερικές μέρες, κατά πόσον θα τον ενδιέφερε μια πρόταση από την Τουρκία.

Ο ΙΒΑΝ με το γνωστό χαμόγελο του, είχε απαντήσει ότι, όσο δύσκολο είναι να πει το ναι, άλλο τόσο δύσκολο είναι να πει όχι.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι συνθήκες στην σημερινή ποδοσφαιρική Τουρκία είναι πολύ ποιο καλύτερες από αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν χρήματα να ξοδέψουν και τα γήπεδα είναι γεμάτα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Ο κόσμος της Τουρκίας είναι πολύ παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, μοναδικό μελανό σημείο είναι τα επεισόδια και οι χούλιγκαν που κάνουν την εμφάνιση τους παντού.

Ο ΙΒΑΝ είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος με σεβασμό όμως προς την αντίθετη άποψη ή θρησκεία. Ο Σέρβος ΙΒΑΝ σαν Χριστιανός Ορθόδοξος που είναι, θα προτιμούσε να απέφευγε κάτι τέτοιο, από την άλλη όμως είναι ένας επαγγελματίας προπονητής που πρέπει να δει και το μέλλον και το συμφέρων του. Αν ερχόταν λοιπόν κάποια πρόταση από Τουρκία μεριά θα προβληματιζόταν αφάνταστα. Για την ώρα όμως παραμένει μια "φιλολογική" ερώτηση.

No comments:

Post a Comment