Friday 2 August 2013

Άργησε ο Πάολο να φρεσκάρει την ομάδα και το τελικό, ΑΠΟΕΛ - Μάριμπορ 1-1, μας αφήνει κάπως ανήσυχους


Πήγε κι ο πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδας μας, και μας άφησε με μια γλυκόπικρη γεύση.

Από τη μια βλέπαμε μια καινούργια ομάδα με ενθαρρυντικά στοιχεία για το μέλλον και από την άλλη βλέπαμε αυτή τη νέα ομάδα να μην μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι με ένα δεύτερο τέρμα η τουλάχιστον να κρατήσει το σκορ στο 1-0. Φυσικά σε όλα αυτά έπαιξε ρόλο και το γεγονός του ότι η ομάδα τώρα άρχισε να βάζει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, ενώ η Σλοβένοι είχανε ήδη 5 επίσημα παιχνίδια πριν από εμάς.

Ο προπονητής μας "κοιμήθηκε για 25 λεπτά στο Β' ημίχρονο με αποτέλεσμα την ισοφάριση. Όταν ξύπνησε ήταν αργά.

Ενθουσιαστήκαμε με τον Goncalves που φαίνεται καλός παίχτης, επίσης εντύπωση μας έκανε ο Christian Da Silva παρόλο που δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση.

Γενικά από τους νέους όλοι τα πήγανε καλά με εξαίρεση τον Tiago Gomez ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε και δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Αρνητικός πρωταγωνιστείς, ο Ουκρανός "διαιτητής". Θα μπορούσε το παιχνίδι να τελείωνε 2-1 υπέρ μας, αν ο κύριος αυτός μας έδινε το πεντακάθαρο πέναλτι που δικαιούμαστε!


Μοιραίος ο Ευστάθιος, αν τελείωνε την φάση στο 80' δεν θα είχαμε ανάγκη το πέναλτι και τώρα θα μιλούσαμε για άλλα. (Μοιραίος ο Στάθης και στον περσινό άτυχο αγώνα του ΓΣΠ με την Νέφτσι Μπακού)

Δεν πειράζει όμως πάμε δυνατά στις 6 του Αυγούστου να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Σλοβενία.

Άψογος ο κόσμος της Νότιας και οι Πορτοκαλί που έδωσαν το καλό παράδειγμα. Ούτε ένα σπιρτόξυλο δεν πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, ούτε μια κροτίδα, ούτε και ένα καπνογόνο.

"Κύριος" ο Κκουλλάς, κράτησε την υπόσχεση του.

Δυστυχώς η ζημιά έγινε από τα αδέλφια μας της Δυτικής, όπου τώρα είμαστε υπαίτιοι και κινδυνεύουμε με τιμωρία για τα κουτιά και τα μπουκάλια που πέταξαν στον διαιτητή με τη λήξη του αγώνα.

Είμαι Περήφανος Που Είμαι ΑΠΟΕΛ!!!

Πάρντο, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Αμορίν, Ντα Σίλβα (85΄ Μπενασούρ), Μοράις, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (73΄ Μπούντιμιρ), Μαντούκα, Αλεξάνδρου (73΄ Αλωνεύτης), Γκονσάλβες

Πιο κάτω τα στιγμιότυπα του αγώνα:


No comments:

Post a Comment