Sunday 4 August 2013

Οδηγίες της Αστυνομίας αν θα ακολουθήσετε το ΑΠΟΕΛ στην Σλοβενία


 
Συνεργασία ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κύπρου και Σλοβενίας : Οδηγίες για Αποελίστες

Οδηγίες προς τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που θα μεταβούν στη Σλοβενία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΑΠΟΕΛ, στις 6 Αυγούστου 2013.

Η Αστυνομία Κύπρου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας και σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές της Σλοβενίας, επιθυμεί να μεταφέρει στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ τις πιο κάτω οδηγίες.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μετά την άφιξη τους στο ΜΑΡΙΠΟΡ και κατά τις διακινήσεις τους στην πόλη καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να συμπεριφέρονται κόσμια. Στο κέντρο της πόλης και κατά τις διακινήσεις τους προς το στάδιο θα υπάρχει διακριτική Αστυνομική παρουσία.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι, την ημέρα του αγώνα, να βρίσκονται στο στάδιο τουλάχιστον ενάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή η ώρα 18.30 (Ώρα έναρξης του αγώνα 20.00 τοπική ώρα).
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
Απαγορεύεται η μεταφορά στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου και τις κερκίδες, επικίνδυνών αντικειμένων, ιστών για σημαίες, πανό με ρατσιστικό, πολιτικό, υβριστικό και προκλητικό περιεχόμενο.

Για αποφυγή προβλημάτων οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται η μεταφορά φωτογραφικών μηχανών με τηλεφακό εντός των κερκίδων του σταδίου.

Δεν θα επιτραπεί η μεταφορά εντός των κερκίδων του σταδίου τυμπάνων και μικροφωνικών συσκευών.


Για σκοπούς καλύτερης και ασφαλέστερης εξυπηρέτησης των οπαδών των δύο ομάδων, οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν η ώρα 18.00.

Οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να γνωρίζουν, ότι για την δική τους ασφάλεια, θα αποχωρήσουν από το στάδιο αφού αποχωρήσουν πρώτα από αυτό οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας και μετά από οδηγίες της Αστυνομίας.

Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, βρίσκονται σε διακοπές στο εξωτερικό, έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, και προτίθενται να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα πρέπει να γνωρίζουν πως η είσοδος στους φιλάθλους θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψουν με άλλες πτήσεις πλην των οργανωμένων πτήσεων της εταιρείας και του συνδέσμου φιλάθλων, στις 5 και 6 Αυγούστου 2013, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, για ενημέρωση τους, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα τη Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 μεταξύ των ωρών 12.00-14.00 στο ξενοδοχείο PYRAMIDA στο ΜΑΡΙΜΠΟΡ.

Καλούνται οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ να ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας και των Επιτηρητών του Σταδίου, για τη δική τους εξυπηρέτηση και ασφάλεια.

No comments:

Post a Comment