Tuesday 1 October 2013

ΤΙΠΟΤΑ που να θυμίζει εσένα...

οι 800 του Αμμόχωστος
Σαλαμίνα ήταν και πέρασε...
Το περασμένο Σάββατο, στο γήπεδο Αμμόχωστος, πήγαν και δεν πήγαν 800 περίπου φίλοι της ομάδας μας, κι όμως κάποτε στο συγκεκριμένο γήπεδο γεμίζαμε 2 κερκίδες και ζητούσαμε, αν ήταν δυνατόν, και την τρίτη.

Τι έγινε λοιπόν για να φτάσουμε σε αυτή τη κατάσταση? Η απάντηση απλή, "Αποκαθήλωση", αυτό έγινε στην αγαπημένη μας ομάδα.

Δυστυχώς οι παίκτες που ήρθαν για να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν, αυτούς που όλοι λατρέψαμε και χειροκροτήσαμε γιατί μας έκαναν υπερήφανους, δυστυχώς αυτοί οι νεοφερμένοι, αποδείχτηκαν πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, και κακές επιλογές 2ης και 3ης διαλογής.

Δεν ξέρω κατά πόσον θα βελτιωθούν με την σίγουρη αλλαγή προπονητή αλλά να μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Η αλλαγή του Προπονητή θα γίνει οσονούπω, αλλά κι οι παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα δεν θα πρέπει να νιώθουν ασφαλής, σε καμία περίπτωση με τέτοιες αγωνιστικές συμπεριφορές, το παράθυρο των μεταγραφών έρχεται τον Γενάρη.

Υπάρχει όμως κι η άλλη κατηγορία παικτών, αυτών που ήταν στο ΑΠΟΕΛ και τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς κι αυτοί οι Αποελλίστες παίκτες, δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών μας, φέρουν κι αυτοί το μερίδιο ευθύνης τους για την κακή εικόνα του ΑΠΟΕΛ, κάποιοι λιγότερο και κάποιοι περισσότερο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα.

Αυτό το ΑΠΟΕΛ που βλέπουμε, είναι αυτό ακριβώς, ακόμα και χειρότερο, που ονειρεύονται οι εχθροί μας. Ας ελπίζουμε με την επερχόμενη αλλαγή του προπονητή, ο Ήλιος του ΑΠΟΕΛ να ανατείλει πραγματικά, δίνοντας μας, μια νέα αισιοδοξία για το μέλλον.

Στην αγωνιστική που μας πέρασε, όλοι σχεδόν, έπαιξαν για το ΑΠΟΕΛ, μας έκαναν την χάρη να μην ξεκόψουμε αρκετά πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, αντιθέτως το -5 έγινε -3,

Η αρχή έγινε, με την καλή μας τύχη, που συνεχίζει να είναι με το μέρος μας, που παρά τις κακές αγωνιστικές μας συμπεριφορές, αυτή εξακολουθεί να μας προστατεύει. Αυτή η τύχη λοιπόν στάθηκε δίπλα μας και με τη βοήθεια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ούρκο Μπάρντο, φύγαμε νικητές από ένα παιγνίδι που έπρεπε να είχε χαθεί.

Η Τύχη μας βοηθά, από τα παιγνίδια της πρόκρισης στην Ευρώπη μέχρι και το χθεσινό, δεν γνωρίζω για πόσο ακόμα, αλλά εδώ ταιριάζει γάντι η ρήση που λέει "η τύχη είναι με τους δυνατούς".
Είμαστε δυνατοί? ΝΑΙ! το ΑΠΟΕΛ μας είναι δυνατό κι όσο ποιο γρήγορα κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει, τότε αμέσως η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Η ανάλυση του αγώνα, μόνο ψυχολογικά μπορεί να μας προκαλέσει, ούτε ο "καθηγητής" - αναλυτής ΜΙΚΑ, δεν μπόρεσε να αποδώσει 100% την τραγική εικόνα της ομάδας μας στον αγώνα με την Σαλαμίνα, στην ανάλυση του στο apoel.net

Αυτοί που αγωνίστηκαν και τη βαθμό πήραν.
Πάρντο, 10/10 για ΟΛΑ!
Σέρτζιο, 6/10 για το γκολ.
Καμπράλ, 7/10 έδειξε ότι η θέση του ανήκει.
Αμορίν, -5/10
Μπόρδα, 5/10
Βινίσιους, +5/10
(82 Ολιβέιρα), 6/10 μπήκε για να κρατήσει το 0
Μοράις, +6/10 δυστυχώς παραμένει απελπιστικά μόνος.
Αλωνεύτης, 7/10 γιατί είναι ο Στάθης.
Χαραλαμπίδης, ?/10 δεν τολμούμε να σε βαθμολογήσουμε αρχηγέ.
(65 Γκόμες), 3/10 μπήκε αλλά δεν μπήκε ποτέ.
Μπενασούρ, 5/10 έμεινε στην Τουριστική.
(74 Σιέρινταν), 4/10 μόνο για το Τουίτερ κάνει.
Γκονσάλβες. 3/10 πολύ βαρετός και προβλεπτός.

ΒΙΝΤΕΟ στιγμιότυπα...

28.09.2013 - Σαλαμίνα Vs ΑΠΟΕΛ 0-1 by apoelstigiotypa

No comments:

Post a Comment