Saturday 19 October 2013

Το "ΧΕΡΙ" του Φανιέρου, μας κέρδισε μόνο με 2-0

Νικηθήκαμε από το καφενείο
Ο Πρόεδρος και οι συν αυτόν πάρεδροι "φωνάζουν" για την διαιτησία και μιλούν για παράξενα πράγματα που έγιναν σήμερα. Κάνει λόγο για περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο σεβαστός Πρόεδρος, αλλά ξεχνά ότι είναι κι ο ίδιος μέρος της.

Ο Γιώργος Δώνης λέει ότι μια βδομάδα που βρίσκεται εδώ "μαθαίνει" την ομάδα του, μίλησε μεν για κακή αρχή αλλά εύχεται για καλό τέλος. 
Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ερμή και έδωσε συγχαρητήρια.
Οι ορκισμένοι εχθροί του στην Ελλάδα, κυρίως οι παοκτζίδες γέμισαν τις ιστοσελίδες τους με κοροϊδευτικά σχόλια για το κακό ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη.

Ο λοκατζής Χρυσοστόμου δεν φάνηκε και "τόσο" λοκατζής, δηλαδή τίμιος, η διαιτησία του ήταν σε ελεγχόμενο τετράγωνο.
Ο Φανιέρος όλη τη βδομάδα έλεγε "θα περάσουμε καλά" κάτι θα ήξερε.
Ο Φοίβος από ότι φαίνεται δεν είχε μόνο τον Φανιέρο να αντιμετωπίσει, αλλά είχε και τον Φαλάκρα ΚΟΠρίτη, που αλώνιζε υπέρ του κολλητού του όλη τη βδομάδα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Αντικειμενικά μιλώντας.... ο Ερμής με τέτοια εμφάνιση, δεν χρειαζόταν καν την βοήθεια κανενός, αν καθάριζε το παιγνίδι με μια 4άρα από το Α' ημίχρονο, τώρα θα ήταν ανύπαρκτες οι αντιδράσεις. Αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό και μας έδωσε δικαίωμα.

Αν το τελικό αποτέλεσμα έκανε λόγο και για μια συγυρισμένη 7άρα, δεν θα ήταν καθόλου έκπληξη.
Αναγνωρίζουμε στον Ερμή αγωνιστική ανωτερότητα και τον συγχαίρουμε για την νίκη του, αλλά σαν καθαρά οπαδική ιστοσελίδα που είμαστε, οφείλουμε να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα, και να πούμε πως από την στιγμή που δεν μπόρεσες να μετουσιώσεις σε γκολ τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχες για την επίτευξη τέρματος, και τόλμησες να με ξεγελάσεις χρησιμοποιώντας το χέρι, αυτό λέγεται απάτη και κλοπή.

Τολμώ να το πω ξεκάθαρα... Δεν θα μας κέρδιζες ΠΟΤΕ, Ερμή των φανιέρου - παναγιώτου, Ερμή δειλέ. 

Ζητώ να επιληφθεί του θέματος η ομοσπονδία, η δε δικαστική να παρέμβει αυτεπάγγελτα και να τιμωρήσει τον κλέφτη και την ομάδα του, και να διατάξει την επανάληψη του αγώνα, διότι μιλούμε για αλλοίωση αποτελέσματος, που δεν θα έπρεπε η επίτευξη του τέρματος με το χέρι να παραμείνει ατιμώρητη. 

Δεν χωνεύεται η ήττα από τον Ερμή, κυρίως όμως δεν χωνεύεται η νίκη του ορκισμένου εχθρού του ΑΠΟΕΛ του Νικολάκη Παναγιώτου, του οποίου τα ψυχολογικά κατάλοιπα για το ΑΠΟΕΛ, πάνε αρκετά χρόνια πίσω, όταν ακόμα έπαιζε τερματοφύλακας στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου.

Οι κόντρες του και οι προκλήσεις του προς τους Πορτοκαλί δεν ξεχνιούνται.



1 comment:

  1. Ο Δώνης δεν μπορεί να κριθεί σε ένα παιχνίδι και σιγούρα η ομάδα θέλει καιρό για να αφομοιώσει το νέο συστημά και κυριως την αγωνιστική φιλοσοφια του κ. Δώνη . Το αποτελεσμά είναι σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ και ο κοσμος του ειναι πολυ περήφανος για να δεχτεί μια ηττα απο τον Ερμη ,οπως αυτη και ας ηρθε. Αυτό που είδα απο τον σημερινο αγωνα ειναι οτι η ομαδα ξεκινέι απο το μηδεν , ειδα μια ομάδα χωρις αρχη και τέλος , παίκτες που δεν ξέρουν πιος ειναι ο ρόλος τους μεσα στον αγωνιστικό χορο και εδω είναι το μεγάλο στοιχημα για τον κ. Δωνη ποσο γρηγορα θα φτιαξει την ομαδα ΑΠΟΕΛ , την ΟΜΑΔΑ ! και οχι 11 αθλητες με την φανελα του ΑΠΟΕΛ. Επισης ευχομαι αυτην την φορα ο Κ. Δωνης να σεβαστει την ομαδα που εργαζετε σε ολα τα επιπεδα

    ReplyDelete