Tuesday 1 October 2013

Ο Τοίχος έχει την δική του Ιστορία


Ο τοίχος που έκτισε ο τεράστιος Ούρκο Πάρντο στους αγώνες με την Μακάμπι στο Ισραήλ και με την Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος, έχει ολοκληρωθεί και έχει καλύψει τα γκολ ποστ του ΑΠΟΕΛ απ' άκρη σ' άκρη.

Είναι έτοιμος και απλά μένει τώρα να να δοκιμαστεί η αντοχή του από τον επόμενο μας δύσκολο αντίπαλο, την Γερμανική Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο στάδιο της πρωτεύουσας μας, το ΓΣΠ.
Πόσο θα αντέξει ο τοίχος που έκτισε ο Πάρντο, στα σουτ και στην πίεση των Γερμανών που σίγουρα θα ασκήσουν από το πρώτο λεπτό? Την Πέμπτη η απάντηση.

Καλείται λοιπόν ο φορμαρισμένος φύλακας άγγελος των δικτύων μας, ο Ισπανοβέλγος τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο, να διαφυλάξει το μηδέν παθητικό και να αποδείξει ότι ο τοίχος που έκτισε είναι από δυνατά και ανθεκτικά υλικά κατασκευασμένος.

Κρίσιμος ο αγώνας που δίνει η ομάδα μας την Πέμπτη, απέναντι στους Γερμανούς σε σχέση με την μετέπειτα Ευρωπαϊκή μας πορεία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην ομάδα μας κάθε άλλο από αισιόδοξους μας αφήνουν, είναι εδώ που καλείται ο Πάρντο να μας βγάλει και πάλι από τα δύσκολα.
Καλή Τύχη ΑΠΟΕΛ...
Ούρκο Πάρντο δυνατά και σταθερά!

No comments:

Post a Comment