Thursday 31 October 2013

Και τώρα οι δυο τους, ο Στάθης Δαβίδ απέναντι στον Γκαστόν Γολιάθ

Time: 17:00 hours
ΤΟ Σαββάτο Θα τα πουν οι δυο μονομάχοι... Ο Στάθης απέναντι στον Γκαστόν κι ο Γκαστόν απέναντι στον Στάθη. Κρίνοντας τους δύο πρωταγωνιστές από τον σωματότυπο τους, η μάχη μοιάζει με τον αγώνα του Δαβίδ εναντίων του Γολιάθ. Κι όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη του αγώνα... νικητής ήταν ο μικροκαμωμένος Δαβίδ κι όχι ο γίγαντας Γολιάθ.

Στάθης και Γκαστόν, είναι κι οι δυο τα λαμπερά αστέρια των ομάδων τους, με μόνη διαφορά, ο Γκαστόν Σαγκόι έχει και τα γκολ, κάτι που για την ώρα ο Στάθης δεν έχει. Τα γκολ του Σαγκόι είναι αυτά που ως τώρα οδηγούν τον Απόλλωνα στην μέχρι τώρα νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα και τον κρατούν στην κορυφή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Στον τομέα αυτό ο Στάθης Αλωνεύτης υστερεί και μαζί του ξέκοψε στο βαθμολογικό πίνακα κι ο ΑΠΟΕΛ.

Όμως με την αλλαγή προπονητή στην ομάδα και την έλευση του Γιώργου Δώνη, αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει, αφού ο Δώνης βάζει τώρα τον Στάθη στην κορυφή της επίθεσης, δίπλα από τον Γκονσάλβες. Μπορεί τα γκολ να μην ήρθαν ακόμα, αλλά θα έρθουν οσονούπω.

Ο τομέας γκολ, είναι είναι το μεγαλύτερο αγκάθι στην ανασυγκρότηση του ΑΠΟΕΛ από τον Δώνη.
Ο Γιώργος Δώνης παραείναι κύριος, και σε καμία περίπτωση δεν έχει εκθέσει τον προκάτοχο του, είναι όμως από όλους γενικά παραδεκτό, ότι ο κύριος τέως / πρώην προπονητής μας Π.Σ. άφησε πίσω του καμένη ΓΗ.

Ο προπονητής μας φαίνεται να εμπιστεύεται τον Αλωνεύτη σ΄αυτή τη θέση. Η κορυφή είναι η θέση που χρησιμοποιούσε τον Στάθη όταν τον είχε παίκτη του, στην Λάρισα όπου μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλλου, κι όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις το κύπελλο στην Ελλάδα, όντος επαρχιώτικη ομάδα , μαζί με ακόμα ένα ΑΠΟΕΛίστα που βρισκόταν τότε στην Λάρισα, τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Ο αγώνας κατά πάσαν πιθανότητα θα μεταφερθεί στις 5 η ώρα, του Σαββάτου, μετά από κοινό αίτημα των δυο ομάδων προς την ΚΟΠ.

No comments:

Post a Comment