Tuesday 21 January 2014

Ποιοι είναι οι ομορφότεροι κι αγαπημένοι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Μακρυγιάννη

Είναι γνωστή και για την ομορφιά, αλλά και για το ταλέντο της. Πολλοί μπορεί να την έχουν ερωτευτεί για την παρουσία της ως TVpersona, άλλοι για τη φωνή της μέσω ραδιοφώνου. Η Δήμητρα Μακρυγιάννη μιλά στο «1926» για όλα όσα την κάνουν οπαδό του ΑΠΟΕΛ και φωτογραφίζεται δοκιμάζοντας τη γυναικεία συλλογή του Orange Shop
Η γλυκιά νεραϊδούλα του ΑΠΟΕΛ Δήμητρα Μακρυγιάννη
Τετάρτη πρωί έξω από το Orange Shop στη Μιχαλακοπούλου, στο κέντρο της Λευκωσίας, μια ξανθιά ύπαρξη κεντρίζει τα βλέμματα των θαμώνων στις καφετέριες της περιοχής.

Είναι η στιγμή που η Δήμητρα Μακρυγιάννη περπατάει προς το κατάστημα του ΑΠΟΕΛ και ο φακός της Μαρίας Χριστοδούλου τη συλλαμβάνει να επιλέγει τα ρούχα του Θρύλου από το Orange Shop. Η κουβέντα μας απολαυστική, αφού η Δήμητρα, με χαλαρή διάθεση και γαλαζοκίτρινη προσέγγιση, μιλά για όλα όσα την κάνουν να δηλώνει οπαδός του ΑΠΟΕΛ, για το πόσο συχνά παρακολουθεί την ομάδα, αλλά και για το ποιους παίκτες και αγώνες ξεχωρίζει από την ιστορία του συλλόγου.

- Πώς έγινες τον ΑΠΟΕΛ;
Έγινα ΑΠΟΕΛ λόγω φίλων και οικογένειας. Τα αδέρφια μου και ο μπαμπάς μου ανέκαθεν υποστήριζαν τον ΑΠΟΕΛ και έτσι σε κάποια φάση τράβηξα κι εγώ αυτό το δρόμο.

- Πόσο συχνά παρακολουθείς τον ΑΠΟΕΛ και τι απολαμβάνεις περισσότερο σε έναν αγώνα;
Τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ τους παρακολουθώ πάντα. Γενικώς απολαμβάνω να βλέπω ποδόσφαιρο, πόσων μάλλον τον ΑΠΟΕΛ, που σε πωρώνει.

- Ποιος είναι ο πιο έντονος πανηγυρισμός που θυμάσαι στην κερκίδα;
Νομίζω πως κορυφαία στιγμή για την ομάδα και έντονο πανηγυρισμό έζησε η κερκίδα στο παιχνίδι με τη Λυών στο ΓΣΠ, στις 7 Μαρτίου 2012, αν δεν κάνω λάθος, όταν ο Διονύσης Χιώτης απέκρουσε και το τελευταίο πέναλτι.

- Είσαι μια γυναίκα γνωστή, αναγνωρίσιμη και όμορφη. Πόσο εύκολο είναι να παρακολουθείς έναν αγώνα με τα βλέμματα του κόσμου πάνω σου;
Πίστεψέ με, όταν παίζει ο ΑΠΟΕΛ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο γήπεδο και την ομάδα, και καλά κάνουν! Επομένως, δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

- Έχεις πάει και σε κάποιον αγώνα στο εξωτερικό είτε του ΑΠΟΕΛ είτε ομάδας του εξωτερικού;
Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να ταξιδέψω στο εξωτερικό με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά είμαι σίγουρη πως η ομάδα μας θα μας δώσει πολλές φορές ακόμα την ευκαιρία για τέτοιου είδους ταξίδια. Όλους τους αγώνες όμως, και από την Κύπρο, τους ζω πολύ έντονα, γιατί οι συγκινήσεις που μας προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλες.

- Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου παίκτες σήμερα στην ομάδα;
Θεωρώ πως παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην ομάδα είναι ο Ούρκο Πάρντο, o Στάθης Αλωνεύτης και σίγουρα ο νέος παίκτης, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, θα είναι από τα δυνατά χαρτιά μας.

- Ποιος θεωρείς πως είναι ο πιο ωραίος Κύπριος και ποιος ο πιο όμορφος ξένος παίκτης στον ΑΠΟΕΛ;
Μμμ… Θα έλεγα από τους ξένους τον Ούρκο Πάρντο και από τους Κυπρίους τον Πιέρο Σωτηρίου.

- Ποια είναι η αγαπημένη σου εντεκάδα με παίκτες που ξεχωρίζεις από διάφορες περιόδους στον ΑΠΟΕΛ.
Είναι κάπως δύσκολη η ερώτηση αυτή, αλλά θα σου απαντήσω κάπως διαφορετικά. Θα σας ποια είναι η καλύτερη έκδοση ομάδας που έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ, και είναι αυτή της περιόδου 2011-12, που κατάφερε να φτάσει μέχρι και τους «8» του Champions League. Θεωρώ πως ήταν μια υπέρβαση που αποτελεί σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αναμφισβήτητα ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του Champions League.

- Πρόσφατα παρουσίασες και το AllStarDay του μπάσκετ. Είναι άθλημα που παρακολουθείς ή λόγω δουλειάς έτυχε να κάνεις το συγκεκριμένο project;
Μπάσκετ παρακολουθούσα πολύ, όταν ήμουν μικρή, στην Ελλάδα, πριν ακόμα έρθουμε στην Κύπρο. Θυμάμαι πως πήγαινα και με τον πατέρα μου σε κάποια παιχνίδια μπάσκετ, καθώς το σπίτι μας ήταν δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Φάληρο. Μ’ αρέσει το μπάσκετ, αλλά σίγουρα το ποδόσφαιρο αποτελεί μεγαλύτερη αγάπη. Το All Star Day ήταν μια πρόταση που με χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί είναι δύο σε ένα αυτή η εκδήλωση. Αθλητισμός και οδική ασφάλεια. Σκοπός αυτής της μεγάλης αθλητικής γιορτής είναι να μεταδοθεί το μήνυμα για σωστή και ασφαλή οδήγηση. Ζώντας το All Star Day, κατάλαβα πόσο θετικά μπορεί να επηρεάσει ο αθλητισμός τους νέους, κάτι το οποίο πρέπει να προωθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε μέσα από διάφορες παρόμοιες με το All Star Day προσπάθειες.

- Οι γυναίκες λείπουν από τα γήπεδα. Τι νομίζεις ότι θα έπρεπε να γίνει, για να υπάρχουν περισσότερες γυναικείες παρουσίες ή και οικογένειες στα στάδια;
Νομίζω πως, κάθε φορά που πηγαίνω γήπεδο, βλέπω όλο και περισσότερες γυναίκες, αλλά σίγουρα θα ήθελα να δω και περισσότερες οικογένειες. Ίσως οι γονείς φοβούνται λιγάκι να πάρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο λόγω κάποιων επεισοδίων και βίαιων συμπεριφορών που βλέπουμε κατά καιρούς. Επομένως, πρέπει πρώτα να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα, πράγμα ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στις μέρες μας, και στη συνέχεια νομίζω πως θα δούμε και οικογένειες να απολαμβάνουν το άθλημα.

Δέστε το Βίντεο με την γλυκιά νεράιδα του ΑΠΟΕΛ Δήμητρα Μακρυγιάννη...


ΠΗΓΗ showbizcy.com

No comments:

Post a Comment