Thursday 13 February 2014

"Αντεπίθεση Αλήθειας" από τους οργανωμένους, σε σχέση με τα έκτροπα στο Ελευθερία

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (13/02/2014) au-79.net

Ως  Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε για τα τραγελαφικά γεγονότα που είχαν συμβεί στον τελικό κυπέλλου καλαθόσφαιρας το προηγούμενο Σάββατο 08/02/2014.

Επειδή κάποιοι βλέπουν φαντάσματα και προφανώς ήταν σε λάθος γήπεδο και δεν είδαν την ανικανότητα της «αστυνομίας» και της ΚΟΚ, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Στο "Ελευθερία" υπήρχαν περίπου 1500 οπαδοί του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι εισήλθαν στο γήπεδο χωρίς να γίνει το παραμικρό.
Περίπου στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού εισήλθαν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Απόλλωνα οι οποίοι αφού πρώτα βρήκαν μόνη παρεμπόδιση ένα κινητό σιδερικό τάχα κάγκελο (!), κινήθηκαν απειλητικά προς την οικογενειακή κερκίδα του ΑΠΟΕΛ με αντικείμενα και φωτοβολίδες, πάντοτε με την «αστυνομία» να είναι απούσα. Εκείνη την στιγμή οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πολύ ΣΩΣΤΑ έπραξαν και κατευθύνθηκαν προς την κεντρική κερκίδα με σκοπό να προστατεύσουν τον κόσμο και κάπου εκεί οι ψευτοπαλικαράδες φυγάδες τράπηκαν σε φυγή.  Η «αστυνομία» σε όλη αυτήν την διάρκεια ήταν απών και το παιχνίδι είχε ήδη διακοπεί.
apoelphotogallery.com
Σχετικά με την δεύτερη διακοπή  λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, καταδικάζουμε την ρίψη αντικειμένων. Όταν όμως οι διαιτητές και οι υπεύθυνοι ασφαλείας αποφάσισαν να εκκενωθεί η κερκίδα του ΑΠΟΕΛ  για να μπορεί το παιχνίδι να ξαναρχίσει, κατά την αποχώρηση,  η «αστυνομία» χρησιμοποίησε αδικαιολόγητα βία και κτυπούσε κόσμο και γυναικόπαιδα με τους οπαδούς  μας να αντιδρούν. Δεν ανεχόμαστε τέτοιες  αδικαιολόγητες και εντεταλμένες ενέργειες από την «αστυνομία» και να είστε σίγουροι, ότι ΠΑΝΤΑ ο κόσμος θα αντιδρά με βίαιους τρόπους όταν δέχεται τέτοιες επιθέσεις.
apoelphotogallery.com
Η θέση μας είναι ότι όλη την ευθύνη για τα επεισόδια την έχουν αποκλειστικά και μόνο η «αστυνομία» και η ΚΟΚ και διερωτόμαστε:
-Πώς γίνεται να ήταν κλειστό το πέταλο με ένα κομμάτι μετακινούμενο κάγκελο και 2 stewards αντί του μπλε χρώματος κάγκελο ασφαλείας που είχαν οι υπόλοιπες κερκίδες;

-Η «αστυνομία» γιατί ήταν απών, ειδικά σε εκείνο το σημείο της εισόδου των φιλάθλων του Απόλλωνα, στο πέταλο όπου ξεκίνησαν και τα επεισόδια;

-Γιατί εκκενώθηκε το γήπεδο στην δεύτερη διακοπή και όχι στην πρώτη;

-Ποιοί ήταν υπεύθυνοι για τον σχέδιο ασφαλείας και την «αστυνόμευση» του παιχνιδιού;

-Ποιά είναι η θέση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Αρχηγείου όταν σχέδια για «αστυνόμευση» αγώνων είναι λανθασμένα και δεν κάνουν ούτε για τα σκουπίδια.
apoelphotogallery.com
Σχετικά με την ΚΟΚ και την Δικαστική, η τιμωρία που δεχτήκαμε ήταν αναμενόμενη αφού ο κ. Χρυσοστόμου πήρε την ευκαιρία που περίμενε μια ζωή, ώστε να εξωτερικεύσει μια και καλή το μίσος του για το ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του. Ο πλέον αντιΑΠΟΕΛίστας είχε και το θράσος να πουλήσει κουραφέξαλα στον μπασκετικό κόσμο, ότι η αγωνιστική των play offs αναβλήθηκε λόγω των επεισοδίων του τελικού, και δεν λέει την αλήθεια ότι την ακύρωσε επειδή κάποιες ομάδες ήθελαν να έρθουν ξένοι διαιτητές και ο κ. Χρυσοστόμου δεν προλάβαινε να το διευθετήσει.

Οι υποχρεώσεις μας για τον ΘΡΥΛΟ τον ΘΕΟ συνεχίζονται το Σάββατο στις 6.00μμ στο ΓΣΖ. Η νίκη είναι μονόδρομος και οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να συνεχίσουν με πάθος και δύναμη την φανατισμένη αντεπίθεση για κατάκτηση της κορυφής. Ο κόσμος δεν θα σταματήσει λεπτό να σπρώχνει την ομάδα και σαν μια γροθιά θα πάρουμε ακόμα ένα σημαντικό διπλό.

Η πορεία αναχωρεί από το Φαν Κλαμπ στις 4.30μμ.

Υ.Γ Δεν θα σχολιάσουμε την μη σοβαρή εμφάνιση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στον αγώνα χθες με την Αλκή για το θεσμό του κυπέλλου. Ελπίζουμε να είναι παραδειγματική χωρίς να ξανασυμβεί..

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Εκ φύσεως ανώτεροι..

No comments:

Post a Comment