Wednesday 26 February 2014

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ τα "χώνει" σε όσους δεν πατάνε στο γήπεδο

Κάποιοι προφανώς έχουν σταματήσει τον χρόνο σε γκλάμουρ παιχνίδια της Ευρώπης, σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία....

Διαβάστε τη νέα καυστική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (26/02/2014)

Ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ προχωρά με μανία για την κορυφή και οι αντίπαλοι άρχισαν να χάνουν τον ύπνο τους.  Η τελευταία σημαντική νίκη εις βάρος της Δόξας μπροστά στους 7000 πιστούς ΑΠΟΕΛίστες, έφερε την ομάδα ακόμη πιο κοντά στην κορυφή και απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν με την ίδια λύσσα την αντεπίθεση.

Είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε για την προσέλευση κόσμου, αφού για εμάς είναι αδιανόητο κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται ΑΠΟΕΛίστες, να μην πατάνε στο  γήπεδο και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κρίνουν όλους τους υπόλοιπους. Κάποιοι προφανώς έχουν σταματήσει τον χρόνο σε γκλάμουρ παιχνίδια της Ευρώπης, σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία. Ας κάνει λοιπόν ο κάθε ένας την δική του αυτοκριτική και να αποδείξει έμπρακτα την στήριξη του στον ΘΡΥΛΟ με την παρουσία του στα γήπεδα.

Η αρχή πρέπει να γίνει την Πέμπτη 27/2 στις 7.00μμ στο Λευκόθεο. Με νίκη η ομάδα φούτσαλ κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο και το κλειστό πρέπει να γκρεμιστεί από τις δικές μας φωνές για να βάψουμε την κούπα γαλαζοκίτρινη. Προσοχή στις προκλήσεις γι αυτό ας τους κερδίσουμε από την κερκίδα όπως εμείς ξέρουμε.

Επόμενος πορτοκαλί σταθμός θα είναι το Παφιακό το Σάββατο 1/3 στις 4.00μμ. Η νίκη είναι μονόδρομος γι αυτό η ομάδα πρέπει να ματώσει μέσα στο γήπεδο για να επιστρέψουμε στην Λευκωσία με το διπλό.

Ο Σύνδεσμος θα δώσει και πάλι δυναμικά το παρών του και καλούμε τον κόσμο να γίνει ένα με τον πυρήνα και να σπρώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα για την νίκη.

Πέμπτη, 7.00μμ Λευκόθεο

Σάββατο, 4.00μμ Παφιακό

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

1 comment:

  1. έσιη τζιε κρίση τζιε ανεργεία ρε κοπέλια γμτ με μετράτε τον Αποελλισμό έτσι

    ReplyDelete