Wednesday 5 March 2014

Κύπρος - Β. Ιρλανδία 20:00 ΓΣΠ Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

8 γαλαζοκίτρινοι (5 νυν - 2 τέως και 1 μελλοντικός), προβάρουν τα γαλανόλευκα της Εθνικής Κύπρου, της πρώτης Εθνικής του νέου Ομοσπονδιακού κ. Πάμπου Χριστοδούλου, ο Μάριος Αντωνιάδης, ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο Στάθης Αλωνεύτης, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, καθώς κι οι Μακρίδης, Παπαθανασίου και Εφραίμ.

ΚΟΠ / CFA Τον πρώτο της αγώνα για το 2014 δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Υποδέχεται στις 20:00 στο ΓΣΠ τη Βόρειο Ιρλανδία σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της που αρχίζουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η Εθνική μας, μετά την αποτυχημένη πορεία της στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014, επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με νέα τεχνική ηγεσία και το αποψινό φιλικό αποτελεί το πρώτο δείγμα της νέας προσπάθειας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η είσοδος για τον κόσμο στο  φιλικό θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για το σημερινό αγώνα στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου βρίσκονται 24 ποδοσφαιριστές και μετά την πρωινή προπόνηση η οποία θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ, ένας ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αποστολής.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, στο φιλικό η κάθε ομάδα δικαιούται να έχει στον πάγκο μέχρι δώδεκα αναπληρωματικούς και κατά τη διάρκεια του αγώνα δικαιούται να κάνει μέχρι έξι αλλαγές.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού (δείτε στην υφιστάμενη σελίδα δεξιά πάνω τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην Εθνική Ανδρών):

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Χρίστος Μάστρου, Γιώργος Λοϊζου, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Μάριος Στυλιανού, Χάρης Κυριάκου, Βαλεντίνος Σιέλης, Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Αρέστη, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Χριστοφή, Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Εφραίμ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Νέστορας Μυτίδης, Ανδρέας Παπαθανασίου και Ανδρέας Μακρής.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ισραηλινός Liran LianyΒοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Dvir Shimon και David Biton και τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μάριος Παναγή.
Επόμενο φιλικό για την Εθνική μας αυτό με την Ιαπωνία εκτός έδρας στις 27 Μαΐου ενώ γίνεται προσπάθεια για να διευθετηθεί ακόμη ένας φιλικός αγώνας στις αρχές Σεπτεμβρίου, πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη  που είναι προγραμματισμένος για τις  9 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε εδώ: Η προϊστορία των αγώνων Κύπρου – Β. Ιρλανδίας.
cfa.com.cy

No comments:

Post a Comment