Tuesday 4 March 2014

Πάμε για να σηκώσουμε το Καλαθοσφαιρικό! Λευκόθεο πράξης πρώτη

Σήμερα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λευκόθεο. Στις 19:00 το βράδυ ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την άεκ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. ΑΠΟΕΛίστα εσύ θα απουσιάζεις;
Καθήκον όλων μας είναι να είμαστε εκεί, δίπλα στον Θρύλο το Θεό. Ο νόμος του Λευκοθέου θα κυριαρχήσει, με πρώτο παίκτη τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Κανείς δεν ήθελε τον ΑΠΟΕΛ στους τελικούς, κι όμως εμείς τα καταφέραμε ενάντια σε όλους, ομοσπονδία, κόκος, δικαστική, διαιτησία, παπαέλληνας κι όλοι οι λοιποί / πολλοί αντιαποελλίστες.
AΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!
Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ...
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

 Ο χειρότερος εφιάλτης της ΚΟΚ και του Χρυσοστόμου, ξαναζωντάνεψε από το βράδυ της Παρασκευής, αφού ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ έφερε τα κάτω πάνω και πήρε πανάξια την πρόκριση για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

 Όλοι αυτοί που δεν μας ήθελαν να βρεθούμε στον τελικό, τώρα κλαίνε την μοίρα τους και θα κάνουν μέρα νύκτα δεήσεις για να μην σηκώσουμε την κούπα. Μας τιμώρησαν με τις πιο αυστηρές ποινές, έκαναν δικούς τους κανονισμούς, έφεραν διαιτητές από τον πλανήτη Άρη, μα η μοίρα τους είναι γραμμένη να δούνε το ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή.

 Ο κόσμος έπαθε αμόκ με την μέγα ανατροπή και το τί θα συμβεί στους τελικούς ούτε ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να το χωρέσει!

 Αδέλφια, κανένας δεν θέλει να προχωρήσουμε και αυτό το είδαμε και το ζήσαμε από πρώτο χέρι. Όλοι οι αντιΑΠΟΕΛίστες θα καραδοκούν,  και στην πρώτη μας λάθος κίνηση θα μας τιμωρήσουν και πάλι. Να μην δώσουμε δικαιώματα, να μην πέσουμε στις παγίδες. Η χειρότερη τιμωρία για όλους αυτούς τους μίζερους, είναι να σπρώξουμε το ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα και τους αντιπάλους μέσα στην πορτοκαλί λάβα του Λευκοθέου που ήδη σιγοβράζει. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τί μπορούμε να κάνουμε με την δική μας φωνή και με αυτό το όπλο θα τους γονατίσουμε όλους ανεξαιρέτως.

 Το πρώτο παιχνίδι είναι αύριο, Τρίτη, 4/3/14 στις 7.00μμ απέναντι στα σκαλιώτικα μέσα στο Λευκόθεο.

Γεμίστε το γήπεδο και βοηθάτε τον ΑΠΟΕΛ να παραμείνει αυτοκράτορας σε όλα τα αθλήματα!

 ΤΡΙΤΗ (04/03/2014)  - ΑΠΟΕΛ Vs άεκ

19:00 – ΛΕΥΚΟΘΕΟ

 ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Υ.Γ: «Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ και θα πεθάνω σαν Έλληνας, αλλά ζωντανόν δεν θα με πιάσουν». Γρηγόρης Αυξεντίου – 03/03/1957

 Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ,

Εκ Φύσεως ανώτεροι..

No comments:

Post a Comment