Saturday 31 May 2014

ΑΠΟΕΛ Πρωταθλητής 2013-14 - κέρδισε το ιστορικό 23ο πρωτάθλημα στο ΠΑΠ, πετυχαίνοντας το DBL και Β2Β

"Γράψαμε για ακόμη μία φορά ιστορία. Double, Treble, back to back.... Είμαι απλά περήφανος που φοράω το περιβραχιόνιο της πιο ένδοξης ομάδας!" έγραψε στο πρώτο του tweet ο Αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου "Για όσους ακόμα διερωτώνται... ΜΟΝΟ ο ΑΠΟΕΛ μπορεί! ΚΑΚΑ, αφιερωμένο σε σένα φίλε μου!!! Καλά μπάνια  ΑΠΟΕΛΑΡΑ!!!

αέλ (τα μικρά γράμματα για τις μικρές ομάδες) - ΑΠΟΕΛ =0-1 με σκόρερ τον Κίλιαν Σιέρινταν. Ο 23ος Τίτλος ήρθε μέσα στο ΚΟΤΕΤΣΙ, κερδίσαμε τις γατούλες, με 0-1.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ μόνο αυτός μπορούσε να Διοικήσει με τόση μαεστρία ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ και να το φέρει εδώ που το έφερε, στο DBL μετά από το 1996 και στο B2B μετά το 1949.

Θέλουμε να πούμε στον κύριο Πρόεδρο (;) της ΚΟΠ, Κ.Κουτσοκούμνη, ότι τώρα μπορεί να δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ τον πρωταθλητή Κύπρου 2013-14, ΑΠΟΕΛ! Κι όταν με το καλό τελειώσει, να πάρει την όποια δικαστική θέλει και να πάνε όλοι μαζί για μπάνια και να ΜΗΝ ξαναγυρίσουν ποτέ ξανά, δεν θα τους αναζητήσει κανείς.


Είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! - ΟΛΟΙ στον εξώστη!
Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές, πρώτα στους Παίκτες μας, μετά στην Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, στο Τεχνικό επιτελείο κι ιδιαίτερα στον Γιώργο Δώνη, ακολούθως στον Περήφανο κόσμο του ΑΠΟΕΛ και τέλος στις οπαδικές ιστοσελίδες.

Θέλουμε να πούμε περαστικά στους περιθωριακούς και γραφικούς τύπους της αέλ, τους βασιλιάδες των ερτζιανών των ραδιοφονικών εκπομπών που φορούν αιώνιες παρωπίδες στα μούτρα τους, όπως το ΦΩΤΗ, το ΜΙΧΑΛΗ και ένα σωρό άλλους αντιΑΠΟΕΛλίστες που από Δευτέρας θα αρχίσουν τα κλαψουρίσματα στους Κωνσταντίνου, Αβρααμίδη, Καδή, κλπ. Καλά μπάνια σε όλους σας.

Αφιερωμένο στον Γιώργο Γκουγκούρη, Για ΣΕΝΑ μικρέ ΑΠΟΕΛλίστα, που έφυγες τόσο άδικα και τόσο νωρίς!

Αφιερωμένο στους τραυματίες μας, στον ΑΝΔΡΕΑ που έχασε το 1 του μάτι από τους χούλιγκαν της αέλ καθώς και στα άλλα 2 παιδιά του δυστυχήματος που έχασε τη ζωή του ο μικρός Γιώργος.

Αφιερωμένο στον αείμνηστο Πρόεδρο Γλαύκο Κληρίδη, του οποίου αυτός ο τίτλος φέρει το όνομα "τιμής ένεκεν"!



No comments:

Post a Comment