Wednesday 28 May 2014

"Στρουθοκαμηλίζει" ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας

Θα εξετάσει και θα ενεργήσει ανάλογα λέει ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας.

Κάνει λόγο για "ενέργειες που παραβιάζουν κατάφωρα πρόνοιες της προκήρυξης" τη στιγμή που η ίδια η Δικαστική πήρε μιαν απόφαση ενάντια στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, παραβιάζοντας από μόνη της τους κανονισμούς.

Η επίσημη ανακοίνωση του κ.Βρυωνίδη...
Ανακοίνωση από τον Επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα cfa.com.cy

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014
Ανακοίνωση από τον Επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα κ. Αριστοτέλη Βρυωνίδη αναφέρει:

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης Ανακοινώσεων και ή Δηλώσεων Σωματείων και/ή διαφόρων παραγόντων μετά την πρόσφατη έκδοση της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής σε σχέση με τον διακοπέντα αγώνα Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Θέλω να τονίσω εμφαντικά ότι οι πιο πάνω ενέργειες παραβιάζουν κατάφωρα πρόνοιες τόσο των Πειθαρχικών Κανονισμών της Ομοσπονδίας όσο και της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» και το γραφείο μου επιφυλάσσεται αφού μελετήσει το περιεχόμενο όλων των πιο πάνω ενεργειών να ενεργήσει ανάλογα.

Καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να επιδείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα συμμορφούμενοι πλήρως με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς ούτως ώστε τα Πειθαρχικά Σώματα της Ομοσπονδίας να μπορούν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους απρόσκοπτα.

No comments:

Post a Comment