Monday 5 May 2014

Επιλεκτική Μνήμη, ανάληψης ευθύνης

Βγήκε σήμερα στα ραδιόφωνα για να μιλήσει, ποιος? αυτό το "κοπελλούιν" που βλέπεται στη φωτογραφία. Και τι "πελλάρες" είπε? Ότι το ερχόμενο ντέρμπι, γίνεται ανάμεσα στις 2 καλύτερες ομάδες της Κύπρου... την αέλ και τον απόλλωνα.

Το ακούσατε? Το ακελικό παράρτημα του underworld της Λεμεσού με τον θρύλο απομίμηση, χαρακτηρίζονται σαν οι καλύτερες ομάδες της Κύπρου.

Καλά να μας κάμουν... έτσι είναι φίλοι μου, όταν δίνεις δικαιώματα, είναι λογικό να ζωντανέψουν οι νεκροί και να βγουν έξω από τα ερμάρια που τους κλειδώσαμε μετά την τριάρα στο ΓΣΠ. Λογικό είναι να βγάλουν την γλώσσα τους περίπατο, δικαιωματικά λέμε εμείς. Ο πρώτος της βαθμολογίας, δικαιούται να κάνει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει. Αυτό είναι ο ορισμός της Μαγκιάς.

Αν καταλογίσουμε ευθύνες για το ποιοι ευθύνονται για την απώλεια του τίτλου, μπορεί και να κατηγορηθούμε για "διαβολικές συκοφαντίες" και ότι "δεν αγαπούμε" τον ΑΠΟΕΛ.
Ενώ αυτοί που οδήγησαν τον Θρύλο στις 2 συνεχόμενες ήττες και κατ επέκταση στην απώλεια του πρωταθλήματος, λατρεύουν υπερβολικά τον ΑΠΟΕΛ και δεν έχουν ευθύνες.

Από το -8, έφεραν τον Θρύλο στο 0, μέσα σε 5 μήνες και μπράβο στον "υπεύθυνο".

Γιατί ο κύριος "υπεύθυνος" δεν ανάλαβε την ευθύνη μετά την ήττα από τον Απόλλωνα?Το ότι γυρίσαμε πίσω στο -6 μέσα σε 1 βδομάδα, με πιθανότητες αύξησις στους -8 ή -9, και με κίνδυνο απώλειας του κυπέλλου ή ακόμα και της 2ης θέσης, ποιοι φταίνε? Δεν υπάρχουν ευθύνες?
Άρα δικαιωματικά να υποθέσω ότι όταν ανάλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Ερμή, δεν το εννοούσε και ότι απλά μας έριξε στάχτη στα μάτια.

Επιλεκτική μνήμη: Ήττα από τον Ερμή, αναλαμβάνω την ευθύνη, ήττα από τον Απόλλωνα.... αγρόν αγόρασα. Να μας εξηγήσει ο "υπεύθυνος" μας, πότε αναλαμβάνει την ευθύνη μιας ήττας και πότε όχι.
"Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί". (Γ.Σεφέρης)
Ζητήσαμε την απομάκρυνση του "υπεύθυνου" για να προλάβουμε να σώσουμε ότι σώζεται και εισηγηθήκαμε όπως η ομάδα πορευθεί με Γιάννο Ιωάννου μέχρι τέλους, ... που είναι το παράλογο?

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ένα τελευταίο μήνυμα στον Σοφοκλέους, το μνημόσυνο που κάνετε είναι με ξένα κόλλυβα. Αυτό το πρωτάθλημα σας το έδωσαν, δεν το κερδίσατε.

3 comments:

  1. o donis ftaei i dioikisi oi paiktes?.....o ermis tzai o apollon epaizan xwris stoxous pou itan i doioikisi na kanei afta pou kanoun oloi?.........

    ReplyDelete
  2. DONI MOU ALO MIAN ITA JAI NA PAEIS HM SOU

    ReplyDelete
  3. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Η ομάδα ήταν στο -8 και την έφερε στην κορυφή.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Η ομάδα ήταν στην κορυφή και τώρα την έριξε στο -6

    ReplyDelete