Sunday 4 May 2014

"Απαραίτητες διευκρινήσεις" άρθρο από το monoapoel

Για σκοπούς καθαρά δεοντολογικούς και για τους ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ αδελφικούς δεσμούς, φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα μας, το άρθρο που ανάρτησαν τα παιδιά από την οπαδική ιστοσελίδα monoapoel.com για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τους εκφράζουμε την συμπάθεια μας.

Το ίδιο κάναμε κι όταν η ιστοσελίδα ήταν offline για αρκετό καιρό και το ίδιο θα κάνουμε για όποια οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ χρειαστεί τη βοήθεια μας, διότι γνωρίζουμε πόσο οικονομικά δύσκολο είναι να "κρατάς" μιαν οπαδική ιστοσελίδα online και με συνεχή ροή ειδήσεων για την ομάδα μας, και δεν εννοώ σελίδες facebook ή twitter που ο καθένας μπορεί ανέξοδα και πολλές φορές ανεύθυνα να αναρτά ότι θέλει.

Το άρθρο του monoapoel.com με τίτλο: Απαραίτητες διευκρινήσεις
Απαραίτητες διευκρινήσεις
Είναι πολύ φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τον τόσο άδικο χαμό ενός 16χρονου αδελφού μας, ενός χρυσού παιδιού και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τριών νεαρών αδελφών μας την ώρα που ταξίδευαν για να πάνε να δουν τον Θρύλο μας.

Τούτες τις τραγικές στιγμές δεν χωράνε μικροπρέπειες και άλλες ανοησίες. Δυστυχώς όμως εδώ στην ιστοσελίδα μας βιώνουμε μια απίστευτη κακοήθεια και απερίγραπτη εμπάθεια, κακία. Λίγο μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα κάποιος που έχει τους κωδικούς μας δημοσίευσε ένα σχόλιο στο Tweeter με υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Γ. Δώνη. Το διαγράψαμε αμέσως μόλις το είδαμε γιατί δεν είναι του χαρακτήρα να μας να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς και αφορισμούς με τόσο μεγάλη ευκολία.

Σήμερα, μετά το μεσημέρι και ενώ όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι με τον χαμό του Γιώργου μας, είχαμε νέα απρόκλητη επίθεση με τον πιο ύπουλο και απαίσιο τρόπο. Αυτή την φορά το νέο Tweeter τους ήταν ακόμα πιο στοχευμένο.

Προσπάθησαν να στρέψουν εσάς τους αναγνώστες μας εναντίον μας γράφοντας ότι «αν δεν κερδίσουμε τους χόχους πρέπει να φύγουν οι Μοράις, Πάρντο και Χαραλαμπίδης». Πιο στοχευμένα δεν μπορούσαν να «χτυπήσουν» χρησιμοποιώντας τρεις παίκτες με τεράστια προσφορά και προσωπικότητα τους οποίους σεβόμαστε, εκτιμούμε και αγαπάμε στον μέγιστο βαθμό.

Δυστυχώς αυτή την φορά αργήσαμε να αντιδράσουμε. Απολογούμαστε σε όλους σας για την δικαιολογημένη αναστάτωση που προκλήθηκε. Δεν θα αφήσουμε έτσι αυτές τις άτιμες προκλήσεις. Επικοινωνήσαμε ήδη με την Αστυνομία και ενημερώσαμε με λεπτομέρεια γι’ αυτά τα περιστατικά αλλά και για λογαριασμό στο Tweeter που εργολαβικά, συστηματικά και μεθοδικά μας συκοφαντεί ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Η ανοχή και οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί. Είναι καιρός ο κάθε κατεργάρης να καθίσει στον πάγκο του.  Θα επανέλθουμε σύντομα.

monoapoel.com

No comments:

Post a Comment