Friday 9 May 2014

Άνοιξαν κεφάλια μετά από "εισβολή" κουκουλοφόρων σε σχολείο στη Λακατάμια

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ, κι ιδιαίτερα του Προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη, σε σχέση με τη νέα δυσάρεστη εξέλιξη της συμπεριφοράς κάποιων φίλων της ομάδας μας.
το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Γκουγκούρης
Δυστυχώς είχαμε τα χειρότερα για τον νεαρό φίλο της ομόνοιας, Ανδρέα, ο οποίος είχε αναρτήσει στο προσωπικό του λογαριασμό, χυδαίες εκφράσεις για τον νεκρό Γιώργο Γκουγκούρη και κατάρες για τον υπόλοιπο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, τις οποίες και απέσυρε μετά την γενική κατακραυγή εναντίον του, αναρτώντας ταυτόχρονα μια δημόσια απολογία. blog-post_9074

Ήταν μια επιπόλαια πράξει ενός νεαρού 14χρονου και έπρεπε το θέμα να είχε τελειώσει εκεί.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν ικανοποιητικό για κάποιους "κουκουλοφόρους", οι οποίοι φέροντας διακριτικά του ΑΠΟΕΛ και έχοντας κουκούλες στο πρόσωπο, εισέβαλαν στο σχολείο του νεαρού στις 1 το μεσημέρι στην Λακατάμια και τον ξυλοφόρτωσαν, στέλνοντας τον με διάσειση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Από το μένος των κουκουλοφόρων δεν γλύτωσε ούτε κι ο Υποδιευθυντής του σχολείου, ο οποίος επενέβη για να σώσει τον μαθητή του με αποτέλεσμα να εισπράξει κι ο ίδιος μερικές ψηλές.

Οι πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για 2 μεμονωμένα άτομα, (για 2 άτομα κάνει λόγο κι η αστυνομία) η δε ανακοίνωση καταδίκης από την ομόνοια, με την οποία δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα, κάνει λόγο για 15 κουκουλοφόρους με διακριτικά του ΑΠΟΕΛ.

Ο νεαρός απουσίαζε από το σχολείο με 1 εβδομάδα άδεια από την Διεύθυνση, διότι είχε δεχθεί απειλές και φοβόταν όπως είπε στον Διευθυντή του. Οι δράστες φαίνεται ήταν ενημερωμένοι και τον περίμεναν σήμερα να γυρίσει στο σχολείο.

Το θέμα πλέον το χειρίζεται η αστυνομία.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες.... εδώ που έφτασαν τα πράγματα κινδυνεύουμε όλοι μας, και σαν κοινωνία και σαν άτομα.

2 comments:

  1. Γιατί βρε κοινωνία να εξασκείς την σκληρότητα σου σε 16χρονα και 14χρονα παιδιά?
    Πού πάμε τελικά?

    ReplyDelete
  2. ELEOS POIA POU PAME DEN I PARXI SEBASMOS SE TIPOTA SE AUTO TON TOPO O 8EOS NA BALI TO XERI TOU

    ReplyDelete