Wednesday 28 May 2014

Ευχαριστίες του ΠΑΝΣΥΦΙ προς τον κόσμο που έδωσε το παρών του στη Πορεία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, προς όλους όσους έλαβαν μέρος στην χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας.

Ήταν μια ευκαιρία να βρεθεί ο κόσμος μαζί, κάτω από διαφορετικές συνθήκες.
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (28/05/2014) au-79.net

Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έκαναν το καθήκον τους και έδωσαν το παρών τους στην πορεία διαμαρτυρίας εναντίων της κοπ και της δικαστικής.
Κόσμος, παλαίμαχοι και Δ.Σ. έδειξαν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ και έστειλαν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Ντροπή σε μέλη προηγούμενων διοικήσεων οι οποίοι δεν πάτησαν το πόδι τους να στηρίξουν το ΑΠΟΕΛ όλων μας, σε μια πορεία απόδειξη της απόλυτης οπαδικής πίστης και αφοσίωσης.

Φάνηκε ότι μερικοί θέλουν να ονομάζονται ΑΠΟΕΛίστες μόνο όταν συμμετέχουν στα διοικητικά συμβούλια. Αυτή η πορεία ήταν μόνο η αρχή κύριοι Κουτσοκούμνη και Κορφιώτη. Είσαστε γελασμένοι και αφελής αν νομίζετε ότι όλα τέλειωσαν στην πορεία. Τολμήσατε συνειδητά να πειράξετε ότι έχουμε ιερό θολωμένοι απο τα συμφέροντα και το χρήμα. Ο πόλεμος τώρα αρχίζει και δεν έχετε την παραμικρή ιδέα πως θα συνεχιστεί. Είσαστε γελοίοι και ακούστε το καλά. ΝΑΙ το θέλουμε και στα χαρτιά, για να θυμίσουμε και στους κυρίους της αελ που βρέθηκαν σε τελικό κυπέλλου μέσο της δικαστικής. Ελπίζουμε
το εφετείο να κάνει το αυτονόητο και να ακολουθήσει τον κανονισμό, ακριβώς το αντίθετο απο ότι έπραξαν οι πουλημένοι Κουτσοκούμνης και Κορφιώτης. Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει με αγωνία την συνεδρία του εφετείου και εαν αποφασιστεί ότι θα ξαναγίνει ο αγώνας καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ΑΠΟΕΛίστες στην προπόνηση της Παρασκευής στις 5.15μμ και το Σάββατο συνάντηση στις 3.00μμ στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ Σύνδεσμο για να πορευθούμε με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες προς τον Συνδεσμό στην ΛΑΡΝΑΚΑ.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

ΥΓ Μετά και την απόφαση της δικαστικής να είστε σίγουροι ότι του χρόνου ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

No comments:

Post a Comment