Thursday 29 May 2014

Η ΟΥΕΦΑ μας καλή να δηλώσουμε Πρωταθλητή μέχρι την Δευτέρα

'Αρτι αφιχθείς και απίστευτα ορεξάτος, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, μίλησε στο sigmalive και στον Βασίλη Τσιρόπουλο.

ΟΥΕΦΑ: «Την Δευτέρα δηλώστε πρωταθλητή»

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ανέφερε πολλά και σημαντικά στοιχεία.

Το απόγευμα κατά την διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης των προέδρων στα γραφεία της ΚΟΠ θα γίνει προσπάθεια από τον Κώστα Κουτσοκούμνη να επιστρέψουν τα παραιτηθέντα μέλη του Εφετείου ώστε να εκδικάσουν την έφεση του ΑΠΟΕΛ. Αυτό θα γίνει αν και εφόσον τα δυο σωματεία ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ δηλώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το Εφετείο της ΚΟΠ.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή δεν επιστρέψουν τα μέλη του Εφετείου, τότε είναι δύσκολο να συσταθεί νέο Εφετείο.

Αν όμως επιστρέψουν τα μέλη του Εφετείου τότε θα εκδικάσουν την έφεση την Παρασκευή ή το Σάββατο. Αν εκδικαστεί το Σάββατο, ο αγώνας μεταφέρεται την Κυριακή.

Στο ενδεχόμενο μη ύπαρξης Εφετείου τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Δευτέρα το πρώι η ΚΟΠ μετά από σαφείς εντολές της ΟΥΕΦΑ πρέπει να δηλώσει την πρωταθλήτρια.

Ωστόσο η έφεση του ΑΠΟΕΛ θα εξακολουθεί να εκκρεμεί και θα εκδικαστεί όταν οριστεί νέο Εφετείο. Αν η ΑΕΛ αναδειχθεί πρωταθλήτρια μετά τον αγώνα και ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει την έφεση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟΠ ως πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην Ευρώπη η ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ μας ανέφερε ότι το φύλλο αγώνος του διακοπέντα αγώνα δεν ισχύει όταν αγωνιστούν ξανά οι ομάδες. Θα οριστούν ταυτόχρονα και άλλοι διαιτητές.

Σε ερώτηση κατά πόσο έγιναν σκέψεις παραίτησης  εκ μέρους του η απάντηση του ήταν όχι.

sigmalive.com

No comments:

Post a Comment