Thursday 12 June 2014

Πήγε για ψώνια στον Πειραιά ο Πρόεδρος Πετρίδης


Στα γνώριμα γι αυτούς λημέρια της Πειραϊκής ΠΑΕ, πήγαν σήμερα οι Ηλιάδης και Πετρίδης.
Στις 12:30 είναι το καθορισμένο ραντεβού με τα "Παιδιά που Διοικούν τον Πειραιά."
Η ατζέντα της συνάντησις, λίγο πολύ γνωστή σε όλους.
Όλα στο τραπέζι με πρώτο θέμα συζήτησης αυτό της "αγοράς" του Τομάς Ντε Βινσέντι.

Τα δεδομένα στην υπόθεση Τομάς:
Με δεδομένο λοιπόν ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην ομάδα μας, και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν τον έχει στα πλάνα του και θέλει να τον "πωλήσει ή και παραχωρήσει" και αφού ΟΛΟΙ στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ θέλουν διακαώς τον Αργεντίνο μάγο να γίνει μόνιμος κάτοικος του Αρχαγγέλου, τότε όλα θα πάνε κατ ευχήν.
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Πρόεδρος Πετρίδης και ο Αντιπρόεδρος Ηλιάδης, προσέρχονται σήμερα το μεσημέρι στις συζητήσεις με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να  κλείσει οριστικά το θέμα του ποδοσφαιριστή.
Ο Πετρίδης στην ΠΑΕ (image: APOEL Orange News)
Γνώριμο είναι το περιβάλλον του Ολυμπιακού στους Πετρίδη και Ηλιάδη, αφού εκεί ήταν και τον Γενάρη όταν έκλεισαν την πρώτη συμφωνία με τον Ντε Βινσέντι.Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος για θετική κατάληξη του θέματος, αλλιώς δεν θα έμπαινε καν στο αεροπλάνο να πάει στην Αθήνα.

Στο τραπέζι θα τεθεί επίσης το θέμα Ραφίκ Τζιμπούρ, ένα θέμα που πρωτίστως ενδιαφέρει Διοίκηση και προπονητή, αλλά και που όπως πρώτοι γράψαμε, δεν αφήνει καθόλου αδιάφορο τον ίδιο τον Αλγερινό Διεθνή. Η Νότινγκαμ προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα 2.5 εκατομμύρια της συμφωνίας που έχει με τον Ολυμπιακό για τον Τζιμπούρ κι ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο για να απαλλαγή από το ψηλό συμβόλαιο του παίκτη. Το μυστικό της καθόδου ή όχι, του Τζιμπούρ στην Λευκωσία, έγκειται στο πόσο "φιλικοί" θα είναι οι όροι, για τον ΑΠΟΕΛ, του συμβολαίου της απόκτησης του ποδοσφαιριστή.
Περισσότερα θα μάθουμε εάν και εφόσον προχωρήσει η απόκτηση του ποδοσφαιριστή, εξ άλλου σε συζητήσεις πάμε και τίποτα δεν προδικάζει το οτιδήποτε.

Άλλα ονόματα που πιθανών να συζητηθούν στην συνάντηση και που είχε εκφραστεί κάποιο ενδιαφέρον από πλευράς ΔΩΝΗ, είναι αυτά του Τάτου και του Παπάζογλου.

Εκτίμηση μου είναι ότι κλείνει θετικά το θέμα Ντε Βινσέντι, γέρνει προς το θετικό η πλάστιγγα για Τζιμπούρ και μάλλον αδιάφορο το θέμα των Τάτου - Παπάζογλου.
Πάμε για 2 στα 3, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φυσικά.

No comments:

Post a Comment