Wednesday 18 June 2014

Όλοι και Όλα στο ακουστικό

Δεν κινείται φύλλο στα επίσημα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ, άχνα δεν βγάζουν οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα στα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ, πέραν από μερικές επιλεκτικές διαρροές υπό μορφή ψιθύρων του τύπου του γνωστού σλόγκαν "σύμφωνα με έγκυρες πηγές" σε οικεία προς αυτούς έντυπα. Η Επίσημη ιστοσελίδα δεν λέει τίποτα.

Αφού τίποτα επίσημο δεν βγαίνει προς τα έξω, λογικό είναι να αντιγράφει ο ένας τον άλλο, και να αναμασώνται οι ίδιες ειδήσεις με διαφορετικό λεκτικό, αν και στις πλείστες των περιπτώσεων, το copy paste κάνει τη δουλειά εύκολη για όλους.

Σύμφωνα λοιπόν και με όσα καταγράφονται:

Είμαστε στο ακουστικό...
για τον 28χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Κάρλος Ρομπέρτο Ντα Κρουζ Τζούνιορ, πιο γνωστό σαν Καρλάο. -Η αρθρογραφία κάνει λόγο, ότι ο παίκτης τα βρήκε με τον ΑΠΟΕΛ και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, της μεταγραφής.-
ΝτεΒι
Στο ακουστικό...
για τον Ντε Βινσέντι, ο οποίος απάντησε θετικά. -Εμείς γράψαμε ότι, ο παίκτης απάντησε θετικά στον Πρόεδρο το Σαββατοκυρίακο εξού και απεστάλη αντιπρόταση στην Πειραική ΠΑΕ.

Στο ακουστικό...
για την απάντηση του Ολυμπιακού Πειραιώς, εδώ τα πράγματα περιπλέκονται με την "απληστία" των Πειραιωτών, εν τούτης εκτιμούμε ότι θα δώσει τελικά την θετική απάντηση η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο ακουστικό...
για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, άλλοι μιλάνε για προ τον πυλών του Αρχαγγέλου, άλλοι για στάση αναμονής και άλλη για τη στάση του ΝΙΚΑ. Με τα ευχολόγια, μεταγραφή Τζιμπούρ δεν γίνεται, μακάρι να έρθει στην ομάδα μας, αλλά δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη η απόκτηση του έως αδύνατη. Διερωτώμαι γιατί εξακολουθεί να συντηρείται αυτό το θέμα.
Η τελευταία δήλωση του Στιούαρτ Πίαρς, προπονητή της Νότινγκαμ, είναι ότι πιστεύει πως Τζιμπούρ θα βοηθήσει στην νέα χρονιά.
Γράψαμε 2 τεκμηριωμένα άρθρα για τον παίκτη αναλύοντας ΟΛΑ τα δεδομένα για τον παίκτη. Η θέση μας παραμένει η ίδια. Τζιμπούρ ΝΟ, "εκτός συγκλονιστικού απροόπτου". Μακάρι φυσικά, να έρθει το "συγκλονιστικό απρόοπτο" και θα το χειροκροτήσουμε πρώτοι, γιατί αν ο παίκτης κατηφορίσει προς Λευκωσία μεριά, δεν θα είναι προς δικαίωση κάποιας ιστοσελίδα, αλλά για το καλό του ΑΠΟΕΛ.
1: Ποιο εύκολο τώρα το DEAL με Ραφίκ παρά με Ντιαφρά
2: Τέλος για Djebbour, μένει Νότινγκαμ

Στο ακουστικό...
για την αποδέσμευση του Βραζιλιάνου στράϊκερ Σεζάρ Σαντίν. Ο ατζέντης του παίκτη κ. Hvedehave δήλωσε ότι "παρ όλον που στο ΑΠΟΕΛ είναι ευχαριστημένοι με τον Σέζαρ, εν τούτοις όμως θέλουν ένα επιθετικό με διαφορετικό στυλ για τη νέα περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής αλλά και η ομάδα συμφωνούμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ο Cezar Santin έχει εξαιρετική σχέση με την Σκανδιναβία. Τα παιδιά του είναι στη Σουηδία, εξάλλου εκεί έπαιξε στην Kalmar FF, το ίδιο και με τη Δανία όπου είχε σπουδαίο πέρασμα από την Κοπεγχάγη. Είναι όμως ανοικτός σε προτάσεις από χώρες όπως η Ελλάδα και το Ισραήλ εάν προκύψουν".

Στο ακουστικό...
από την επίσημη εταιρεία σε σχέσει με το πιο πάνω θέμα, η οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα.

Στο ακουστικό...
και το θέμα Σάββα Πουρσαϊτίδη. Όπως έχει κυκλοφορήσει, η Διοίκηση έκανε πρόταση στον Σάββα για συνεργασία στις Ακαδημίες της ομάδας με διπλή ιδιότητα, αυτή του Σκάουτερ και αυτή του προπονητή. Σε αναμονή.



No comments:

Post a Comment