Monday 2 June 2014

Αντίο λοιπόν, και στον Άθω Σολωμού

@apoelfc
Τίτλοι τέλος γι ακόμη ένα ποδοσφαιριστή, έφερε το κλείσιμο της σημερινή μέρας. Το απόγευμα, ο κύριος Νασιμέντο, ενημέρωσε τον Άθω Σολωμού για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των 2 πλευρών.

Ο Άθως αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ, κι η συμβολή του στην πορεία της ομάδας στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν σημαντική. Αφήνει πίσω του τις καλύτερες των εντυπώσεων καθώς και όμορφες αναμνήσεις, η δε ποδοσφαιρική του αξία αδιαμφισβήτητη, απλά όλα τα καλά πράγματα στην Ζωή κάποτε έχουν το τέλος τους. Ο Άθως είναι ένας εξαίρετος χαρακτήρας, ο οποίος δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του θητείας στην ομάδα μας. Υπήρξε ένας ακούραστος εργάτης στις τάξεις του Θρύλου.
demotix.com
"Θερμές ευχαριστίες σε όλους για τις αξέχαστες στιγμές που έζησα στο ΑΠΟΕΛ" και "5 χρόνια παρουσίας στο ΑΠΟΕΛ, κέρδισα 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, 2 ασπίδες, 2 συμμετοχές σε ομίλους Τσάμπιονς Λίγκ και μια φορά στο Γιουρόπα Λίγκ, το άλλο θέλω;"

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Άθω Σολωμού apoelfc.com.cy

Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούν 02, 2014

Το απόγευμα σε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Άθου Σολωμού  ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας  David Nascimento ενημέρωσε την πλευρά του Κύπριου διεθνή, ότι έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Άθως Σολωμού θήτευσε στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ για πέντε συναπτά έτη, από το 2009 μέχρι και το 2014 και ευτύχησε να πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ ήταν μέλος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ και στις πιο πετυχημένες χρονιές στην Ευρωπαϊκή της ιστορία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Άθω για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα πέντε αυτά χρόνια και του ευχόμαστε κάθε προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα

No comments:

Post a Comment