Thursday 5 June 2014

Η Θέση που διαχρονικά νοσεί ο ΑΠΟΕΛ ...

Καλό είναι το ταλέντο, καλή η προοπτική, εξαιρετική η επένδυση, αισιόδοξο το μέλλον, καλή η συλλογική δουλειά κι η ομαδική συνεργασία,
όμως...
χωρίς επιθετικό, εκτοπίσματος του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μπορέσουμε να κτυπήσουμε πρόκριση και "δύσκολα" θα πετύχουμε είσοδο σε ομίλους του χρυσοφόρου Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Θέση του κλασικού ΦΟΡ, του γκολτζή, του ΣΤΑΡ, νοσεί στον ΑΠΟΕΛ εδώ και χρόνια. 
Η ομάδα μας διανύει τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της:
2007-2014
5*Πρωταθλήματα,
4*Ασπίδες,
2*Κύπελλα,
2*Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ,
1*Όμιλο Γιουρόπα Λιγκ,
1*Πρόκριση στους 8 του Τσ.Λ.,
1*Β2Β,
1*Νταμπλ,
1*Τρεμπλ,
...  κι όλα αυτά μόνο στα τελευταία 7*χρόνια 

Οι επιτυχίες στην ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια, οφείλονται κατά κύριο λόγο στην συλλογική και ομαδική δουλειά που γίνεται από όλους στον Αρχάγγελο, εκτός του Ευρωπαϊκού Αίλτον Αλμέιδα, κανείς δεν κατάφερε να ξεφύγει και να γίνει ο νέος ΙΑΝ ΜΟΥΡΣ ή Μάρκου, ο Στυλιανού, ο Gogits, ο Γιάννος και είναι εδώ που πονά ο ΑΠΟΕΛ διαχρονικά, και είναι εδώ που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ, αν θέλουμε Ομίλους.

Το περσινό καταστροφικό κατάντημα-ξεκίνημα της περιόδου, είναι το καλύτερο παράδειγμα προς αποφυγήν.... το "πέρσι" ήταν γραφτό να γίνει, για να μπορέσουμε να διδαχτούμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι, κι αναφέρουμε στην καταστροφική Ευρωπαϊκή πορεία αλλά και στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον κάθε άσχετο, με δίπλωμα UEFA PRO να δίνει ρεσιτάλ ασχετοσύνης και κάκιστης συμπεριφοράς... οτιδήποτε άλλο δεν θα ήταν ΑΠΟΕΛ.

Επιβάλλεται να γίνει η υπέρβαση στο οικονομικό, προκειμένου να βάλουμε στο οπλοστάσιο μας τον ΚΑΝΟΝΙΕΡΗ των 25+ γκολ! Ο τελευταίος ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ που είχαμε με σκοράρισμα πέραν των 20 γκολ ήταν ο ΤΑΝΟ ΣΟΛΑΡΙ ΤΟ 2006.


@apoel @apoelfc @apoelcomcy @apoelgroup

No comments:

Post a Comment