Tuesday 10 June 2014

It's Official, The ORIGINALS Are Back

Είμαστε 1 βήμα πριν την έναρξη του μεγαλύτερου Ποδοσφαιρικού γεγονότος στον Πλανήτη.

Η Βραζιλία των μυριάδων προβλημάτων επί κοινωνικού επιπέδου, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη μεγαλύτερη Ποδοσφαιρική Γιορτή, μια πανδαισία αστεριών την οποία θα προσφέρουν οι καλύτερες ομάδες του Πλανήτη ΓΗ.

Η εταιρεία Nike υποδέχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο με μια εκπληκτική διαφήμιση.

Έχει φτιάξει μιαν απόλυτα ελεγχόμενη κοινωνία σε μια νέα "Dystopian" -το αντίθετο της Ουτοπίας- δηλαδή σε μια άλλη διάσταση, όπου σαν την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Gattaca», έχει δημιουργήσει γενετικά μεταλλαγμένους και απόλυτα ελεγχόμενους κλώνους ποδοσφαιριστών.
The Last Game - NIKE
Αν Wayne Rooney δεν ήταν ποδοσφαιριστής, ίσως να είναι ήταν ψαράς, αλλά ο μόνος τρόπος για να μην είναι ένας ποδοσφαιριστής, είναι να αναλάβουν οι κλώνοι. 

Οι μεγάλοι αστέρες όπως Νειμάρ, Ιμπραίμοβιτς, Ινιέστα, Ρονάλτο, ο Ριπερί κι άλλοι, αποχωρούν από το γήπεδο και την θέση τους παίρνουν οι κλώνοι-ρομπότς.

Η τελευταία διαφήμιση της Nike, "The Last Game" (Το τελευταίο Παιγνίδι) η οποία έγινε για την υποστήριξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, έχει δημιουργήσει μια παράλληλη "ΔΥΣΤΟΠΙΑ" δλδ ελεγχόμενη κοινωνία σε μιαν άλλη διάσταση.

Έχει δημιουργήσει τον τέλειο κλώνο, αντικαθιστώντας τους ποδοσφαιριστές, με ασυναγώνιστες μηχανές, αλλά που τους λείπει μόνο ένα πράγμα... Η ΚΑΡΔΙΑ ή όπως το παρουσιάζει η Nike: την απροθυμία να αναλάβουν κινδύνους, αφού δεν έχουν ψυχή.

Οι Κλώνοι επικρατούν παντού και σε όλα τα αθλήματα...
Κι εκεί που αναρωτιέσαι, αν έχει τελειώσει το φαινόμενο "Ποδόσφαιρο", εμφανίζεται το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ο πρώην ποδοσφαιριστής Ρονάλτο, ο οποίος είναι σκεφτικός και προβληματισμένος με την όλη εξέλιξη,... και τότε αποφασίζει να πάει να βρει τους ORIGINALS τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ.

Ο Ίμπρα προσπαθεί να πουλήσει την αυτοβιογραφία του σε καρότσι στη Λαϊκή...
Ο Νειμάρ κάνει τον κουρέα...
Ο Ρούνη, επιτέλους έγινε ψαράς...

Αφού απαγάγει όλους τους "καλύτερους", τους πείθει να να συνεργαστούν για να αμφισβητήσουν τους κλώνους.

Δεν θα σας χαλάσω το τέλος, ... αλλά να σας υπενθυμίσω το μήνυμα της ΝΙΚΕ:
"Νικητές είναι αυτοί που είναι πρόθυμοι να πάρουν το ρίσκο."
και
"Ο Κίνδυνος κάνει το παιχνίδι να αξίζει να το παρακολουθήσεις."

RISK EVERYTHING καλή σας διασκέδαση.


Το διαβάσατε στο apoelgroup.com @apoelgroup #apoelgroup Αν σας άρεσε, κάντε share ή like ή αφήστε σχόλιο. Όλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, η δράση ξεκινά την Πέμπτη 12 Ιουνίου.

No comments:

Post a Comment