Monday 28 July 2014

Πετά η Ομάδα

"Πετά η ομάδα" το απόγευμα για την Φινλανδική πρωτεύουσα, με τις ευχές όλων να την συνοδεύουν για καλή αρχή στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Βασικός στόχος είναι να σκοράρουμε, όπως είχε δηλώσει κι ο Αρχηγός Κ.Χαραλαμπίδης "πρέπει να σκοράρουμε, έτσι ώστε στη Λευκωσία, στον επαναληπτικό, να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη".

Τα ευχάριστα άκρα...
Από τα 2 άκρα της άμυνας βγαίνουν θετικά μηνύματα, καθώς εκεί φαίνεται να υπάρχει ευχάριστος πονοκέφαλος, με τους 4 ανταγωνιστές να διεκδικούν επάξια τις 2 θέσεις βασικού, με τους Ιωάννου ή Αντωνιάδη για το αριστερό μέρος και Σέρτζιο ή Παπάζογλου για το δεξί. Δύσκολο ποιους δύο θα επιλέξει τελικά ο Δώνης, αφού και οι 4 εμπνέουν σιγουριά και δηλώνουν ετοιμότητα.

Τα αναγκαστικά άκρα...
Χωρίς εναλλακτική επιλογή τα άκρα της μεσαίας γραμμής, αφού οι τραυματισμοί των Στάθη Αλωνεύτη και Νεκτάριου Αλεξάνδρου, φέρνουν το Τιάγκο Γκόμεζ στην αριστερή πλευρά και των Χαραλαμπίδη στην Δεξιά.
ALDO ADORNO
Επίθεση χωρίς ενίσχυση...

Η έλευση του ΦΟΡ δεν κατέστη ακόμα μεταγραφικά εφικτή, τα σενάρια που παίχτηκαν μέχρι τώρα ήταν αρκετά, κανένας όμως δεν πέρασε την πόρτα του Αρχαγγέλου.
Ο Μαντούκα θα είναι μεν στον πάγκο, αλλά ανέτοιμος για να μπει στο παιγνίδι, με το βάρος να πέφτει στις δοκιμασμένες λύσεις ΝΤΕΒΙ-ΣΕΡΙ.
Έτσι στην επίθεση θα έχουμε τον Κίλερ Σέρινταν να πλαισιώνεται από τον ΝΤΕΒΙ, ενώ ο Ατόρνο καραδοκεί για να αρπάξει την ευκαιρία και να αγωνιστή σε περίπτωση που ένας εκ των δύο Ντέβι-Σέρι, μετακινηθεί στα άκρα, σενάριο απομακρυσμένο αλλά δοκιμασμένο στην προπόνηση.

Στάθης και ανατροπή χρόνου αποθεραπείας...
Ετοιμότητα, δήλωσε ο Πετεβίνος το πρωί για τον ΣΤΑΘΗ. Ολόκληρη η σχετική δήλωση:
«Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο Στάθης είναι έτοιμος να αγωνιστεί και το μόνο που του λείπει είναι η διάρκεια, ο βαθμός ετοιμότητας.  Γι΄ αυτό έκρινε ο Γιώργος Δώνης ότι είναι καλύτερο να μείνει στον Αρχάγγελο και να καλύψει το χαμένο έδαφος όσο αφορά τον βαθμό ετοιμότητας. Αυτό που εγώ διακρίνω είναι ότι ο Αλωνεύτης διψά να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα.  Δεν εθελοτυφλούμε, γνωρίζουμε ότι έγιναν κάποιες εκτιμήσεις οι οποίες έχουν ανατραπεί όσον αφορά τον χρόνο αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή».

No comments:

Post a Comment