Tuesday 29 July 2014

Στην Φινλανδία ήρθα... στην "Χώρα των χιλίων λιμνών"


Το ΑΠΟΕΛΛΙΝ έφθασε στην Φινλανδία συνοδευόμενο από τους θερμόαιμους οπαδούς του, που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν μέσα στο αεροπλάνο...
"Μ' ΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ, ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΤΟ ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ..., Μ' ΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΙΜΟ...," 
και έβγαζαν φωτογραφίες με τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα.

Ανακοινώθηκε η αυριανή προπόνηση που θα γίνει στο στάδιο Sonera στις 19:00 η ώρα.
Η αυριανή προπόνηση θα είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί στον ειδικό πλαστικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς που διαθέτει το γήπεδο της Ελσίνκι. Το συγκεκριμένο είδος ψεύτικου γρασιδιού (5ης γενιάς) δεν υπάρχει σε κανένα γήπεδο της Κύπρου, κι αυτός ήταν κι ο κυριότερος λόγος που ο Γιώργος Δώνης δεν προπόνησε την ομάδα εκτός Αρχαγγέλου. 

Σε μια άλλη ευχάριστη εξέλιξη, η Cytavision εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ελσίνκι!

Οι Οικογένιες: Μαντούκα - Μοράις

Άφιξη και επιβίβαση στα λεωφορεία για την μεταφορά στο Ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Τον αγώνα του ΑΠΟΕλ με την Ελσίνκι που θα γίνει την Τετάρτη στη Φινλανδία θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Pawel Gil (διεθνής από το 2009) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Piotr Sadczuk και Marcin Borkowski. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Bartosz Frankowski.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μαλτέζος Adrian D. Casha και παρατηρητής αγώνα ο Ρουμάνος Ionel Piscanu.

Άφιξη στο Διεθνές αεροδρόμιο του Ελσίνκι, το Helsinki Airport or Helsinki-Vantaa Airport, των Μαντούκα - Μοράϊς και πίσω τους ο Καρλάο!


ΝΤΕΒΙ - ΕΦΡΑΙΜ - ΝιΚΟΛΑΣ μέσα στο αεροπλάνο για την Φινλανδία. Μια Σέλφι από τον ΕΦΡΑΙΜ με το μήνυμα "Ready to our first trip" έτοιμοι για το πρώτο μας ταξίδι.


Η Δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της HJK Helsinki Mika Lehkosuo, έχωντας στο πλάϊ του τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, τον R. Schüller, στην αίθουσα διασκέψεων του σταδίου. Sonera



Συνάντηση και συνέντευξη του προπονητή της HJK Helsinki Lehkosuo με τον "ηλεκτρονικό τύπο" στο εστιατόριο του σταδίου Sonera.


Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελσίνκι καλωσορίζει το ΑΠΟΕΛΛΙΝ στο Ελσίνκι και έχει ειδικό αφιέρωμα για την ιστορία, τους τίτλους, την πορεία και τις διακρίσεις του ΑΠΟΕΛ, δημοσιεύοντας και ΡΕΤΡΟ φωτογραφία του 1986 όταν οι 2 ομάδες ξανασυναντήθηκαν σε Ευρωπαϊκό αγώνα.

Το πολύωρο ταξίδι στο Helsinki, είναι η αρχή του ευρωπαϊκού οδοιπορικού της ομάδας μας.

No comments:

Post a Comment