Tuesday 29 July 2014

Η προπώληση για τους Κύπριους Φιλάθλους

apoelfc
HJK HELSINKI – ΑΠΟΕΛ / ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ apoelfc.com.cy
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούλ 29, 2014

H Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, πληροφορεί τους φιλάθλους της Ομάδας μας που έχουν ταξιδέψει στο Helsinki για τον αγώνα HJK HELSINKI-ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον 3ο γύρο της προκριματικής φάσης του Champions League, πως θα ισχύσουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας κατά την παρουσία τους στην πόλη του Helsinki και συγκεκριμένα στο στάδιο SONERA STADIUM που θα διεξαχθεί ο αγώνας.
hjk
Κατά την είσοδο, την παραμονή και αποχώρηση των φιλάθλων από το Στάδιο θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και οι κανονισμοί που εφαρμόζονται από τις αρχές του Σταδίου.

Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες 118 & 119. Οι εισόδοι θα ανοίξουν στις 17:30.
Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται ΜΟΝΟ στο ξενοδοχείο SCAANDI PAASI την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 από τις 09:00 μέχρι τις 11:00.Η τιμή του εισιτηρίου είναι €20.

Η ώρα έναρξης του αγώνα έχει καθορισθεί για τις 19:00 (δεν υπάρχει διαφορά ώρας ανάμεσα σε Κύπρο και Φινλανδία).

Προς ενημέρωση των φιλάθλων της Ομάδας μας που θα βρίσκονται στο Ελσίνκι, αναφέρουμε ότι εκεί υπάρχει πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η πρεσβεία βρίσκεται στη διεύθυνση Bulevardi 5A 19, 00120, email: mail@cyprusembassy.fi ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι +357 96962820.

Γενικότερα καλούνται όλοι οι φίλαθλοι όπως συμπεριφέρονται σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ελσίνκι.

No comments:

Post a Comment