Saturday 19 July 2014

Ο Θρύλος επέστρεψε στην βάση του - Buen dia μας είπε ο ΝΤΕΒΙ

πάρτε σήμερα το Φ
Buen dia! Kalhmera from Cy! :) μας είπε ο ΝΤΕΒΙ -Tomás De Vincenti- μόλις η ομάδα έφτασε στην Κύπρο.

Επέστρεψε τα χαράματα στην βάση του ο Θρύλος από το Gniewino της Πολωνίας, αφού ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, στο αθλητικό κέντρο Μιστράλ.

Ρεπό για ξεκούραση, έδωσε σήμερα ο Δώνης, και αύριο προετοιμασία για το φιλικό με Εργοτέλη.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα η πιθανή αντίπαλος μας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, Ελσίνσκι, δίνει αγώνα πρωταθλήματος με την 2η στη βαθμολογία, SJK, τον οποίο αναμένεται να παρακολουθήσει κι ο προπονητής μας κ. Δώνης, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τους υποψήφιους αντιπάλους μας.

Το Λιγκ του αγώνα Helsinski vs SJK:  ifeed2all.eu watch helsinki vs sjk
@ArkaGdyniaSSA
Ανάμεσα στα βασικά που έχει να κάνει τις επόμενες μέρες ο προπονητής μας και το επιτελείο του είναι η εξεύρεση γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα για να εξοικειωθούν οι ποδοσφαιριστές με την συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα, καθώς το γήπεδο του πιθανού αντιπάλου μας, της Ελσίνσκι, είναι με πλαστικό χορτάρι ένεκα των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην Σκανδιναβική χώρα.

Παρόμοιο θέμα αντιμετωπίσαμε και προ διετίας, 12-13, όταν κληρωθήκαμε με την Νορβηγική Aalesunds στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, την χρονιά που πάθαμε το 2ο μεγαλύτερο στραπάτσο της Ιστορίας μας, όταν μας πέταξαν εκτός Ευρώπης οι Αζερμπαϊτζανοί.
-ο 1ος ήταν το Βατερλό της ΜΠΑΚΟΥ, ενώ το περσινό Κάζο ήταν το 3ο χειρότερο αφού στο τέλος μας έσωσε ο Μαλόνε-
Στον αγώνα με την Άαλεσουντ το 12-13, πριν μεταβούμε στην Νορβηγία, εξοικειωθήκαμε με τον συνθετικό (πλαστικό) χλοοτάπητα, κάνοντας μερικές προπόνησης στο γήπεδο του Paschal.

Την Δευτέρα στις 20:30 το βράδυ, στο στάδιο της πρωτεύουσας ΓΣΠ, θα γίνει το φιλικό με τον Εργοτέλη μέσα στα πλαίσια της τιμητικής του Μαρίνου Σατσιά.

Ο αγώνας με τον Εργοτέλη είναι πρόβα τζενεράλε εν όψη του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα απέναντι στους Φινλανδούς ή τους Σκοπιανούς, αυτό θα το μάθουμε την Τετάρτη το βράδυ.

No comments:

Post a Comment