Sunday 10 August 2014

Απρόσεκτη και Επιπόλαια στα Αμυντικά της καθήκοντα η Άλμποργκ, έχασε 1-2 από την Νόρτζελαντ

Με 2 σημαντικά τέρματα στο 2ο ημίχρονο, η Νόρτζελαντ που έχανε στο ημίχρονο με 1-0, έκανε την ανατροπή και έφυγε νικήτρια από το NORDJYSKE Νόρτζσκι Αρένα σκαρφαλώνοντας στην Α' θέση της βαθμολογίας.

Η άμυνα της Άλμποργκ στο 2ο ημίχρονο έμοιαζε με παιδική χαρά παρουσιάζοντας πολλά κενά, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να γυροφέρνουν διαρκώς την αντίπαλη εστία διεκδικώντας 3ο ή και 4ο τέρμα, ενώ ο Bech προς το τέλος, προ κενής εστίας, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Larsen "κατάφερε" να βρει το δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία για το 1-3.

Στο Α μέρος η Άλμποργκ, είχε καλή παρουσία, προηγήθηκε στο σκορ με τον Nicklas Helenius ενώ έχασε ευκαιρίες με τον Helenius και τον Enevoldsen, αν μάλιστα ήταν πιο συγκεντρωμένη μπορούσε να καθάριζε το παιγνίδι από το ημίχρονο.
fodbold.aabsport.dk
Στο 2ο μέρος όλα κατέρρευσαν, ίσως επειδή στο μυαλό τους είχαν τον αγώνα της Ευρώπης με το ΑΠΟΕΛλί; παρ' όλον που μεσολαβεί ο αγώνας πρωταθλήματος με την Esbjerg στις 16/8, με αποτέλεσμα να χάσουν την αυτοσυγκέντρωση τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο η Νόρτζελαντ παίρνοντας μια καθαρή και δίκαιη νίκη.
Τα τέρματα της Νόρτζελαντ πέτυχαν, ο Joshua John στο 57' και ο Mål Kristian Lindberg στο 77'.

Στο Νόρτζσκι Αρένα βρέθηκαν 6,000 κόσμος.
Απρόσεκτη και Επιπόλαια στα Αμυντικά της καθήκοντα η Άλμποργκ, έχασε 1-2 από την Νόρτζελαντ 
Η 4η αγωνιστική της Δανέζικης Σούπερλιγκας, βρήκε την νταμπλούχο 2013-14 Άλμποργκ να αιμορραγεί και να μετρά τις πληγές της. Έχει ήδη 3 απώλειες, 1 ήττα(χθες) εντός έδρας, και 2 ισοπαλίες, έχοντας πετύχει μόνο 1 νίκη και μαζεύοντας 5 βαθμούς κάτι που την άφησε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η εκπληκτική Νόρτζελαντ  μετά την επιβλητική, χθεσινή νίκη της, ανέβηκε στην κορυφή της "Superliga" με 9 βαθμούς.

"Είναι η αρχή της σεζόν και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια" δήλωσε ο Christian Hansen, ενώ φίλοι της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις κάνουν λόγου για "΄άχρηστους" αμυντικούς, βλέπετε δεν είναι μόνο Κυπριακό προνόμιο ο αφορισμός κι ο μηδενισμός.

Ο Χελένιους - Helenius (προφέρεται Χελίνιους) μετά το τέλος μίλησε στο TV3Sport "βεβαίως είναι ωραίο όταν σκοράρεις, όμως τα γκολ αποκτούν καλύτερη σημασία όταν συνοδεύονται και από τη νίκη" - "μας ενοχλεί αυτή η ήττα, όμως πρέπει να κοιτάμε μπροστά", παρ όλη την πίκρα της ήττας, ο Νίκλας μίλησε και για το ευτυχισμένο γεγονός, αφού την Παρασκευή έγινε πατέρας, η γυναίκα του έφερε στον κόσμο δίδυμα "είναι υπέροχο να έχεις 2 παιδιά, μπορεί τώρα να είμαι πικραμένος από την ήττα, αλλά θα είναι μεγάλη η χαρά μου όταν θα πάω σπίτι και αντικρίσω τα παιδιά μου."

Στον σημερινό αγώνα, είδαμε μια κακή Άλμποργκ, αλλά είναι σίγουρο ότι στους αγώνες με το ΑΠΟΕΛλί στις 20/8 και 26/8 θα δούμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα.

Ένα σοβαρό ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.


AaB - FC Nordsjaelland 1-2. Superligaen 2014-15

Ο 23χρονος πανύψηλος Δανός  ΦΟΡ 1.95cm, με το νούμερο 11 στην πλάτη, Nicklas Helenius, είναι ο ποιο επικίνδυνος της παίκτης

Ξεχωρίσαμε τους Nicklas Helenius (11) και Thomas Enevoldsen (7)
- Η Aalborg πούλησε τον Nicklas Helenius το 2013 στην Aston Villa για 1.5 εκατομμύρια ευρώ.
Πριν 1 μήνα τον έφερε πίσω από την Βίλλα, ως δανεικό για 6 μήνες μέχρι τον Γενάρη, είναι προφανής ο στόχος και έχει να κάνει με την Ευρωπαϊκή τους πορεία και φιλοδοξία.

Ίδια ιστορία του Thomas Enevoldsen με αυτή του Nicklas Helenius
- Η Άλμποργκ πούλησε τον 27χρονο Ενεβόλτσεν (1.81cm) το 2009 στην Ολλανδική GRONINGEN για 1.3 εκατομμ. όπου μετά από 3 χρόνια παρουσίας μεταπουλήθηκε στην Mechelen Βελγίου για 300 χιλιάδες ευρώ, εκεί αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Τον περασμένο μήνα, η Άλμποργκ τον έφερε πίσω δανεικό για 1 χρόνο.


του Άνδρου Ευαγόρου
Το διαβάσατε στο @apoelgroup | Επιτρέπεται η αναδημοσίευση

No comments:

Post a Comment