Saturday 9 August 2014

Η Aalborg υποδέχεται την Nordsjælland χωρίς την παρουσία του ΔΩΝΗ

Σήμερα η Aalborg δίνει τον 4ο της αγώνα για το Πρωτάθλημα Δανίας, εντός έδρας, απέναντι στην 4η του βαθμολογικού πίνακα Νόρτζελαντ-Nordsjælland.

Ο αγώνας γίνεται στην έδρα της Άλμποργκ το NORDJYSKE ARENA χωρητικότητας 13,800.

Η χωρητικότητα του Νόρτζσκε Αρένα αλλάζει όταν διεξάγονται επίσημοι διεθνείς αγώνες, όπου και μειώνεται στις 10,500 θέσεις, το ίδιο θα γίνει κι όταν θ' αγωνιστεί το ΑΠΟΕΛλί στις 20 του Αυγούστου.

Στους 3 προηγούμενες αγώνες έφερε 2 ισοπαλίες, 1 νίκη και είναι αυτή τη στιγμή στη 5η θέση του πίνακα με 5 βαθμούς ενώ πρωτοπόρος είναι η Randers.

Τα σχόλια των Δανών είναι σε πλήρη άγνοια του εστί "σημερινό ΑΠΟΕΛ" κι αυτό είναι προς το συμφέρων μας.
Ο προπονητής της Aalborg,  Kent Nielsen
Την ίδια άγνοια φαίνεται να έχει κι ο Προπονητής της Aalborg Kent Nielsen κάτι το οποίο αναμένεται να αλλάξει άρδην μόλις πάρει την πληροφόρηση για το ΑΠΟΕΛλί, ενώ στην πρώτη του αντίδραση μετά την την κλήρωση έκανε λόγο για ομάδα στα μέτρα της Άλμποργκ, ποιο ύστερα τα άλλαξε λέγοντας πως "από ότι φαίνεται δεν είμαστε εμείς το φαβορί"

ΔΩΝΗΣ
Ο προπονητής μας κ. Γιώργος ΔΩΝΗΣ ταξίδεψε μέχρι την Αυστρία. Ένεκα όμως της κακοκαιρίας που επικρατούσε και επειδή δεν θα προλάβαινε με τίποτα να είναι το απόγευμα η ώρα 6 στο Άλμποργκ για να κατασκοπεύσει τους Δανούς αντιπάλους μας, προτίμησε να γυρίσει πίσω γλυτώνοντας από μια αχρείαστη ταλαιπωρία, καλό είναι και το live streaming του υπολογιστή.

Η Aalborg αγωνίζεται με την Nordsjælland.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Η σημερινή απογευματινή προπόνηση, προβλέπει και φιλικό αγώνα με τον νεοφώτιστο Οθέλλο Αθηαίνου. Ο αγώνας ξεκινά στις 18:30 και είναι κλειστός για το κοινό.

Στον φιλικό αγώνα αναμένεται να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στους αγώνες με την Ελσίνκι, όπως ο Στάθης, ο Νεκτάριος, ο Ατόρνο (έπαιξε λίγο στο Ελσίνκι) ίσως και ο Μαντούκας.

Διαιτητές: Λοϊζος Παναγιώτου, Σ.Βίκτωρος, Χ.Γεωργίου



No comments:

Post a Comment