Monday 25 August 2014

ΔΩΝΗΣ: Να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας στο γήπεδο, και να μη δώσουμε θάρρος στον αντίπαλο μας

@apoelgoup
Η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του ΑΠΟΕΛ κ. Γιώργου Δώνη, όπως την παρουσιάσαμε μέσα από το το Τουίτερ μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

- ΕΡ: Υπάρχουν τραυματισμοί στην ομάδα;
- ΓΔ: "Δεν έχουμε τραυματισμό, ίσα-ίσα κάποια παιδιά είναι σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

- ΕΡ: Θα προβείτε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα;
- ΓΔ: "Η συνηθισμένη ερώτηση, Όμως αυτό πάντα θα το μαθαίνουν πρώτοι οι ποδοσφαιριστές μου"

ΓΔ: Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, και να προσπαθήσουμε σκληρά σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Με ή χωρίς τη μπάλα και να μη δώσουμε θάρρος στον αντίπαλο μας.

ΓΔ: Δεν κρίνεται ποτέ από τα πόδια του ενός παίκτη. Είναι απρόβλεπτο άθλημα, υπάρχουν αποτελέσματα φυσιολογικά αλλά και μη φυσιολογικά.



ΓΔ: Πιστεύω πως με την επιστροφή κάποιων παικτών με μεγάλη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι οι επιλογές μας θα είναι πολύ περισσότερες, Ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος και θα γίνουμε καλύτερη ομάδα.

ΓΔ: Είναι πολύ διαφορετικά τα φιλικά παιγνίδια, ο ρυθμός και η ένταση. Μπορούμε να επισημάνουμε τα αρνητικά, αλλά και κάποια θετικά. Παράδειγμα τρέξαμε τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ένας μέσος όρος πάνω από 12 km.

ΓΔ: Ειδικά στην έδρα μας έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι το τέταρτο επίσημο παιχνίδι. (;)
Ατόπημα του Κόουτς αφού είναι το 5 επίσημο, κι ο αγώνας του σούπερ καπ τι ήταν?;
ΓΔ: Στην Δανία αντιμετωπίσαμε μία καλύτερη ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο μέρος. Πέραν από την δική μας κακή απόδοση πρέπει.. να τονίσουμε και την καλή εικόνα του αντιπάλου. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε και δείξαμε ότι μπορούμε να την κοντράρουμε.

ΓΔ: Στα δυο προηγούμενα παιγνίδια, ειδικά στο Ελσίνκι άσχετα αν ήμασταν πίσω στο σκορ ήμασταν πολύ καλύτεροι, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

ΓΔ: Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό άσχετα αν υπάρχουν κάποιες ομοιότητες.

ΓΔ: Πέραν της ατμόσφαιρας ο κόσμος να είναι και υπομονετικός. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα!

ΓΔ: Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και σε αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και ο κόσμος.

ΓΔ: Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε πιο γρήγορα στις ανάγκες του αγώνα από ότι στην Δανία.

ΓΔ: Ξέρουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση, όμως θα πρέπει να επιστρατεύσουμε και μυαλό.

ΓΔ: Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τον μεγάλο στόχο. Θεωρώ ότι θα γίνει μια πολύ μεγάλη μάχη. Ξέρω πολύ καλά ότι η ομάδα μου έχει πολλά κίνητρα.

ΓΔ: Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα έχουμε και την βοήθεια του κόσμου μαζί μας.

Ξεκίνησε η διάσκεψη του Γιώργου Δώνη. Παρών και ο Tomas De Vincenti
@TomasDevi #APOELvsAAB #APOEL #AAB

Η Διάσκεψη Δώνη πριν από το ΑΠΟΕΛ - Aalborg (Βίντεο)
Παρακολουθείστε τι δήλωσε ο Γιώργος Δώνης...


No comments:

Post a Comment