Wednesday 17 September 2014

Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο έχεις όλων των ειδών αποτελέσματα και εκπλήξεις - Πρέπει συνεχώς να ονειρεύεσαι

@TomasDevi
Σεμνά και ταπεινά, ξέρουμε ποιοι είμαστε, από που είμαστε και από τι περάσαμε για να φτάσουμε ως εδώ!

Ο προπονητής μας κ. ΔΩΝΗΣ, δήλωσε σεβασμό προς τους αντιπάλους, αλλά όχι υπερβολικό σεβασμό γιατί θα μας στοιχίσει.

Πιστεύουμε στα θαύματα αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, απέναντι μας έχουμε μιαν ομάδα "ανίκητη" ιδιαίτερα στην έδρα της.

Η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει Ισπανικές ομάδες και στο παρελθόν, συνολικά 6 κι η Μπαρτσελόνα θα είναι η 7η, σε ένα σύνολο 12 αγώνων μετρούμε 7 ήττες και 5 ισοπαλίες, καλό είναι κάποτε να πιστέψουμε ότι θα έρθει κι η νίκη πάνω σε Ισπανική ομάδα, όχι όμως πάνω στην Μπαρτσελόνα, και δεν είναι ηττοπαθές αυτό που λέμε, είναι απόλυτα ρεαλιστικό.

Όσο Ζω ελπίζω, μακάρι να έρθει το θαύμα, κι ο ορισμός τους θαύματος επί του προκειμένου είναι ένα οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Μπλαουγκράνα.
EuroFootball/Getty Images
Χτες ο προπονητής μας Γιώργος ΔΩΝΗΣ το δήλωσε ξεκάθαρα: "Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο έχεις όλων των ειδών αποτελέσματα και εκπλήξεις, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές - Δεν ωφελεί να καθόμαστε εδώ και να μιλάμε για το αποτέλεσμα έκπληξη που πέτυχε εδώ στο παρελθόν η Rubin Kazan, -είμαστε ρεαλιστές.

Η συνέχεια της δήλωσης του Γιώργου Δώνη βάζει τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση σε σχέση με τον στόχο μας: "'Όταν βλέπεις τις μεγάλες ομάδες, όπως την Athletic Club ή την Atlético Madrid να δεινοπαθούν και να υποφέρουν εδώ, απέναντι στην Barcelona, τότε καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο έργο έχουμε μπροστά μας... αλλά πρέπει συνεχώς να ονειρεύεσαι.

Πρέπει συνεχώς να ονειρεύεσαι...

Κρατάμε την τελευταία δήλωση του Κόουτς, ο ΑΠΟΕΛ όλα όσα κατάφερε τα τελευταία χρόνια, τα πέτυχε γιατί απλά πίστεψε στο όνειρο, και ανταμείφθηκε με εμφανίσεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως: την Atlético Madrid, την Chelsea, την F.C. Porto, στην πρώτη του εμφάνιση σε ομίλους και την Zenit St. Petersburg, ξανά την F.C. Porto, την Shakhtar Donetsk, την Olympique Lyonnais, την Real Madrid, στην δεύτερη εμφάνιση όπου φτάσαμε μέχρι και τα προημιτελικά, και τώρα, στην 3η μας εμφάνιση, την Barcelona, τον Ajax και την Paris Saint-Germain.

Διαιτησία...

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Τούρκο/Γερμανός Deniz Aytekin (διεθνής από το 2010) με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Γερμανούς Guido Kleve (διεθνής από το 2011)  και Markus Haecker (διεθνής από το 2010).
Επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Christian Dingert (διεθνής από το 2013) και Robert Hartmann. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Stefan Lupp.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Alain Hamer (Λουξεμβούργο) και παρατηρητής αγώνα ο Eggert Magnusson (Ισλανδία).

Άρθρο: Άνδρου Ευαγόρου

No comments:

Post a Comment