Tuesday 2 December 2014

Απίστευτο και όμως... "δεν" έγινε ΠΟΤΕ

Απίστευτο και όμως... τυπικός Ποτέ!
Γιατί δεν βίωσαν "ρατσιστική βία" ο Φοφανά; ή κι οι δικοί μας έγχρωμοι ποδοσφαιριστές;
Ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής Μικαέλ ΠΟΤΕ, κατηγορήθηκε πως επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους φιλάθλους της Chemnitzer, με την Γερμανική Ομοσπονδία να τον καλεί σε απολογία... κι όλα αυτά στο πολύ μακρινό(?) 2012 στoν αγώνα για το Γερμανικό Κύπελλο DFB Pokal ανάμεσα στις ομάδες CHEMNITZER FC 0 - 3 DYNAMO DRESDEN, με την ομάδα της Δρέσδης να παίρνει την πρόκριση με 3-0 και τον ΠΟΤΕ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .... στο Βίντεο "αδιάψευστος μάρτυρας"

Ο Γάλλος ΠΟΤΕ, με καταγωγή από το Benin της Δυτικής Αφρικής, δεν ήταν η πρώτη φόρα που απασχολούσε τον Γερμανικό τύπο με προκλητικές - ρατσιστικές συμπεριφορές, αφού κάθε σφύριγμα της κερκίδας το εκλάμβανε σαν να απευθυνόταν στον ίδιο προσωπικά ... ενώ η τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα της Δρέσδης, dresdenenterprise, έκανε λόγο για σύμπλεγμα κατωτερότητας.

Καταδικάζουμε τις ρατσιστικές συμπεριφορές από όπου κι αν προέρχονται, όμως, στον αγώνα με την ομόνοια, γιατί δεν βίωσε "ρατσιστική συμπεριφορά" κι ο έτερος έγχρωμος της ομόνοιας ΦΟΦΑΝΑ; Γιατί δεν βίωσαν "ρατσιστική βία" κι οι δικοί μας έγχρωμοι ποδοσφαιριστές;

Χωρίς να δίνουμε άλλοθι σε κανέναν, δηλώνουμε ότι η κερκίδα μας προκλήθηκε.

- Ο ΑΠΟΕΛ κινδυνεύει με τιμωρία, όμως ο Ποδοσφαιριστής πρέπει να καλεστεί κι ο ίδιος σε απολογία... δεν υπάρχουν μαϊμούδες στις κερκίδες.

Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί, στην αρχή και στο τέλος, τη συμπεριφορά του ΠΟΤΕ και τον σχολιασμό των δημοσιογράφων. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter μας η ώρα 2:00 το πρωί.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..


@apoelgroup twitter

4 comments:

  1. Έτσι για να ξέρετε η λέξη "έγχρωμος" 'οσο παράξενο και να σας φαίνεται είναι ρατσιστική λέξη και η κατάλληλη λέξη είναι "μαύρος". Ψάξτε το .... φιλικά Γ. Α

    ReplyDelete
  2. εννοούσε σε παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ 😅😅😅

    ReplyDelete
  3. Lenia Philaniotou2 December 2014 at 17:48

    Θαυμάστε τον ποδοσφαιριστή τους και να θυμάστε ότι επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο. Πάρτε αυτό το βίντεο και στη δικαστική.

    ReplyDelete
  4. George Charalambous2 December 2014 at 17:49

    Ο ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    ReplyDelete