Tuesday 2 December 2014

ΠΑΝΣΥΦΙ: Καταδικάζουμε την ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο... Προκληθήκαμε κι απαντήσαμε στην γλώσσα του

"Είναι κρίμα ο ένας που παρεκτρέπεται να γίνεται άλλοθι για αυτούς που θέλουν «να κλείσει η Νότια»" αναφέρει ο ΠΑΝΣΥΦΙ με σημερινή ανακοίνωση του, καταδικάζει την ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ για τον ΠΟΤΕ λέει: "Προκληθήκαμε και απαντήσαμε στην γλώσσα του"

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συνδέσμου...
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (02/12/2014)

Το διοικητικό συμβούλιο του Παννελήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται υποδείξεις από κανένα όσον αφορά την προστασία των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας από τις εκάστοτε αθλητικές ομοσπονδίες, την πολιτεία και κυρίως τους οπαδούς των υπόλοιπων ομάδων. Οι οργανωμένοι οπαδοί μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εδώ και 35 τόσα χρόνια γιαυτό θα ήταν επιθυμητό, και προς το συμφερόν του σωματείου μας, να συσπειρωθούμε όλοι πίσω από τους οργανωμένους και να τους στηρίξουμε σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι για ανασυγκρότηση και συσπείρωση. Δυστυχώς, αντί αυτού, παρατηρούμε ότι κριτές πολλοί, επικριτές ακόμη περισσότεροι. Ποτέ δεν αρνηθήκαμε πως χρειαζόμαστε βοήθεια και κανένας ΑΠΟΕΛιστας δεν κρίθηκε περισσός όταν προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Πάντα η καλόπιστη κριτική είναι καλοδεχούμενη, όμως να το κάνουν όσοι μας βοηθούν και δηλώνουν παρών σε αυτόν τον αγώνα. Αντιθέτως, αυτοί που μόνο κρίνουν και πυροβολούν με κάθε ευκαιρία είναι ανεπιθύμητοι και εξυπηρετούν σκοπιμότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Η ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο προκαλεί ζημιά στο ΑΠΟΕΛ, στον ΠΑΝΣΥΦΙ και γενικότερα στο οπαδικό κίνημα, αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά και το καταδικάζουμε. Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ποιό είναι το κόστος κάθε φορά που ορισμένοι επιλέγουν να ρίξουν φωτοβολίδες, αφού το αποτέλεσμα είναι να στοχοποιείται, από μια μεγάλη μερίδα των οπαδών μας, ο ΠΑΝΣΥΦΙ, κάτι του δυσχεραίνει τη θέση μας, στις ήδη τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην προσπάθεια για ανάκαμψη. Είναι κρίμα ο ένας που παρεκτρέπεται να γίνεται άλλοθι για τους χιλιάδες που μας πολεμούν και να διαβάζουμε σχόλια του στυλ, «να κλείσει η Νότια», από συνΑΠΟΕΛιστες, οι οποίοι εκτός από το να ρεζιλεύονται οι ίδιοι με την στάση τους, δίνουν και τροφή στους αντιπάλους μας, που καραδοκούν, για να σχολιάζουν πώς είμαστε διαλυμένοι μεταξύ μας. Εμείς αρνούμαστε να παίξουμε το παιχνίδι όλων αυτών που βάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από τον Σύνδεσμο και κατ’ επέκταση το ΑΠΟΕΛ και θα τους απογοητεύσουμε όλους αφού είμαστε πιο ενωμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Απλά να τους θυμίσουμε όλους όσους τα έχουν με τους οργανωμένους πώς χθες, ποδοσφαιριστής της ομόνοιας, προκαλούσε συνεχώς την κερκίδα μας για να αντιδράσει ο κόσμος και να δημιουργηθεί το επεισόδιο που μας αναγκάζει να ασχολούμαστε μαζί του σήμερα. Επίσης, όλοι ξέχασαν πως δεύτερος ποδοσφαιριστής της ομόνοιας κλώτσησε γεμάτο μπουκάλι νερού προς τον κόσμο μας και εμείς αντί να φροντίσουμε αυτός ο κύριος να χρειαζόταν την συνοδεία της ΜΜΑΔ και του στρατού για να διαφύγει απ’ το γήπεδο, «εμείς» αναλωθήκαμε στο να καταδικάζουμε τους δικούς μας οπαδούς, που φυσιολογικά, αντιδρούσαν στις συνεχόμενες προκλήσεις των παικτών του αντιπάλου.

Κύριοι, είχαμε παιχνίδι με την ομόνοια, τον μεγαλύτερο εχθρό του ΑΠΟΕΛισμου, και τον νικήσαμε. Είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία, έχουμε την καλύτερη ομάδα, αγωνιζόμαστε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στις 10 Δεκεμβρίου θα διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε να δώσουμε την ψυχή μας για να προκριθεί ο Θρύλος και να συνεχίσει να χαράσει την πορεία που οι υπόλοιποι προσπαθούν να ακολουθήσουν. Όσοι περιορίζονται στο να ασχολούνται με τα τερτίπια των καταπονεμένων και καταΐδρωμένων αντιπάλων μας ας καθήσουν σπίτι τους. Εμείς έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα από του να δίνουμε σημασία στις απεγνωσμένες προσπάθειες των ηλίθιων της ομόνοιας που αρνούνται να αποδεχθούν πως ο ΑΠΟΕΛ τους έχει ξεφύγει σε όλα τα επίπεδα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που μας χάρισαν την νίκη και τους καλούμε να συνεχίσουν νικηφόρα και στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε νίκη στο Παπαδόπουλος και πρόκριση στο Άμστερνταμ, θέλουμε πρωτάθλημα και κύπελο. Τα θέλουμε και θα τα κερδίσουμε όλα, φτάνει να σας έχουμε όλους δίπλα μας. Το γήπεδο δεν θα γίνει ποτέ εκκλησία όπως το αίμα ποτέ δεν θα γίνει νερό, έτσι και μεις προειδοποιούμε πώς όποτε μας προκαλούν οι αντιπάλοι, αυτά θα έχουμε. Αν ο μαύρος ποδοσφαιριστής της ομόνοιας επέλεξε να μιμηθεί έναν πίθηκο για να προκαλέσει, τότε ο μόνος τρόπος που υπήρχε να περάσουμε το μήνυμα της δυσαρέσκειας μας προς τις προκλήσεις του ήταν να του μιλήσουμε στην γλώσσα του…

ΚΑΘΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ!

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, | Εκ φύσεως ανώτεροι.. | Εκ φύσεως ανώτεροι..

au-79.net

1 comment:

  1. Lenia Philaniotou2 December 2014 at 16:28

    Ναι φίλοι μου γιατί και εγώ λατρεύω το Αποελ μας αλλά δεν γίνονται οι φωτοβολίδες να πέφτουν από τον πυρήνα της Νότιας και να κάνετε στραβά μάτια.

    ReplyDelete