Wednesday 3 September 2014

Πρόβλημα εισιτηρίων μεταξύ ΑΓΙΑΞ και φιλάθλων της ΠΑΡΙ - Δεν τους δίνει εισιτήρια ο ΑΓΙΑΞ

Πρόβλημα εισιτηρίων δεν έχουμε μόνο εμείς αλλά και οι οπαδοί της ΠΑΡΙ για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους στο Άμστερνταμ εναντίων του ΑΓΙΑΞ, καθώς ο Ajax αρνείται να δώσει εισιτήρια στους Γάλλους της PSG για τον 1ο αγώνα των ομίλων του γκρουπ F του Champions League.

Την ερχόμενη Τρίτη στις 16 του Σεπτέμβρη, η Paris Saint-Germain θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ajax στον πρώτο αγώνα του Group F, του γκρουπ που συμμετέχει κι η ομάδας μας, ο ΑΠΟΕΛ Κύπρου.

Με την ευκαιρία του συγκεκριμένου αγώνα, αρκετοί φίλαθλοι της ΠΑΡΙ θέλουν να ταξιδέψουν στη γειτονική Ολλανδία με πρόθεση να αγοράσουν απευθείας εισιτήρια από τον Ολλανδικό σύλλογο.
Amsterdam Arena
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γαλλικού foot01.com, ο σύλλογος του Ajax, έχει αναρτήσει ξεκάθαρη ανακοίνωση για τους φιλοξενούμενους, ότι δεν πρόκειται να πωλήσει εισιτήρια σε Γάλλους ή σε κατόχους Γαλλικής ταυτότητας, "ΝΑΙ καλά διαβάσατε - στην Ολλανδία χωρίς ταυτότητα; ΔΕΝ αγοράζεις εισιτήριο", μετά από συγκεκριμένο αίτημα των Γαλλικών αρχών ασφαλείας.

Η ανακοίνωση του ΑΓΙΑΞ:
"Έχουμε δεχθεί κατεπείγον αίτημα από τις Γαλλικές αστυνομικές αρχές αλλά και την ίδια την Paris Saint-Germain για να σταματήσουμε τους Γάλλους Φιλάθλους ή και κατόχους Γαλλικής ταυτότητας από του να αγοράσουν εισιτήρια από εμάς, για λόγους ασφαλείας. Θα τους απαγορευτεί η είσοδος στο Amsterdam Arena. Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν μόνο από τον οργανωμένο σύνδεσμο Φιλάθλων της PSG στο Παρίσι κατόπιν αυστηρού ελέγχου των προσωπικών τους στοιχείων".

Βλέπεται δεν είμαστε μόνοι μας σ΄αυτό το κόσμο, τα προβλήματα χουλιγκανισμού και βίας στα γήπεδα είναι παντού και ΟΛΟΙ παίρνουν μέτρα σαν κι αυτά που προσπαθούμε κι εμείς να πάρουμε, ίσως και χειρότερα.

Πληροφοριακά να σας αναφέρουμε ότι το πακέτο εισιτηρίων του ΑΓΙΑΞ για τους 3 Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Άμστερνταμ Αρένα, με Μπάρτσα, ΠΑΡΙ και ΑΠΟΕΛ, κοστίζει από €249.00 - €539.00

Επιμέλεια Άνδρος Ευαγόρου

No comments:

Post a Comment