Wednesday 17 September 2014

Από αύριο, ελεύθερη αγορά πακέτων διαρκείας #UCL

Αύριο Πέμπτη (18/09) στις 09:00 το πρωί, όλες οι διαθέσιμες θέσεις στη Δυτική και Ανατολική κερκίδα, θα είναι στη διάθεση όλων των φιλάθλων για αγορά πακέτου τόσο από το Διαδίκτυο όσο και από το ORANGE SHOP.

Πρόγραμμα ελεύθερης προπώλησης πακέτων διαρκείας UCL
Ημερομηνία Έκδοσης: Σεπ 17, 2014

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει πως απόψε (17/09)  στις 23:59 ολοκληρώνεται η διαδικασία αγοράς του πακέτων για τους εντός έδρας αγώνες του UEFA Champions League σε ότι αφορά στην προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας.

Αύριο Πέμπτη (18/09) το πρωί στις 09:00 όλες οι διαθέσιμες θέσεις στη Δυτική και Ανατολική κερκίδα θα είναι στη διάθεση όλων των φιλάθλων για αγορά πακέτου τόσο από το Διαδύκτιο όσο και από τοORANGE SHOP.


Σημειώνουμε από το διαδίκτυο δεν επιτρέπονται νέες εγγραφές.

Τόσο από το Διαδίκτυο όσο και από το ORANGE SHOP ο κάθε φίλαθλος με τον δικό του ονομαστικό λογαριασμό  θα έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι 2 πακέτων για τα εντός έδρας παιχνίδια του UEFA Champions League  προσκομίζοντας τα στοιχεία για κάθε κάτοχο (όνομα, επίθετο, ταυτότητα, ημερομηνία γέννησης και τηλέφωνο).
Οι τιμές των πακέτων είναι ως εξής:

·         ΔΥΤΙΚΗ €250

·         ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ €205

Όσοι κάτοχοι διαρκείας δεν εξάσκησαν το δικαίωμα τους για αγορά πακέτου, δεν θα μπορούν να εξασφαλίσουν πακέτο στη μειωμένη τιμή για τους κατόχους.

Μετακίνηση και αλλαγή στοιχείων για τα διατεθιμένα πακέτα δεν είναι εφικτή.

No comments:

Post a Comment