Tuesday 21 October 2014

Τρία στα Τρία για το Φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ, νίκησε και την Ανόρθωση με 2-9 στο Κίτιον

@apoelcomcy
#APOEL #APOELfutsal
Το 3 στα 3 πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ φούτσαλ ψες στο Κίτιον Λάρνακας, καταβάλλοντας την Ανόρθωση με 2-9. Πολύ καλή η φιλοξενία της Ανόρθωσης, σε ένα αθλητοπρεπέστατο παιγνίδι και στο τέλος όλοι χειροκρότησαν τους νικητές.

9άρα επί της Ανόρθωσης και κορυφή… (Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 2-9) Φωτορεπορτάζ - Στιγμιότυπα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα futsal του Σωματείου μας που κέρδισε την Ανόρθωση στο Κίτιον με 9-2 και πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας απέναντι σ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι οι κυανόλευκοι, πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και πανάξια κατέκτησε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Μπήκε διαβασμένη και προσηλωμένη στον αγώνα, πίεσε ψηλά τον αντίπαλο, πέτυχε 9 πανέμορφα γκολ και απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί θεωρείται η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο την τελευταία διετία.
@apoelgroup
Ομήρου, Λειβαδιώτης και Στυλιανού πέτυχαν από δύο τέρματα για την ομάδα μας με τους Κουλουμπρή, Leo και Johny να πετυχαίνουν από ένα.

Αυτή ήταν η 3η νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα η οποία ανήλθε στην κορυφή του πίνακα με 9 βαθμούς όσους έχει και η Ομόνοια με την ομάδα όμως να διαθέτει καλύτερη αναλογία τερμάτων 22-7, έναντι16-3 των πρασίνων.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας ο Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας παιχνίδι το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 20:15.

Τέλος το Δ.Σ. του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και το τμήμα futsal νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την Ανόρθωση για την άψογη φιλοξενία στο Κίτιον.

Παρόλο που στο γήπεδο δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη, αλλά υπεύθυνοι ασφαλείας και στις εξέδρες βρέθηκαν περισσότεροι από 500 φίλοι των γηπεδούχων οι οποίοι δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα, η αποστολή της ομάδας μας σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ένιωσε να απειλείται, το παιχνίδι κύλησε σε αθλητοπρεπεί πλαίσια και στο τέλος χειροκροτήθηκαν  νικητές και ηττημένοι.

Το ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί και πάλι την διοίκηση της Ανόρθωσης και υπόσχεται ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του 2ου γύρου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment