Thursday 30 October 2014

Με στόχο το 5Χ3 η ομάδα ΑΠΟΕΛ futsal απέναντι στον Αετός Σολέας, 20:30 στο Ελευθερία

#APOEL
Με 5 ευρώ γενικό εισιτήριο και τα παιδιά δωρεάν, οι Φουτσαλιστές του ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζουν σήμερα στο γήπεδο Ελευθερία στη Μακεδονίτισσα, τον ΑΕΤΟ Σολέας, για την 5η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Φούτσαλ.

Η προαναγγελία του σωματίου ΑΠΟΕΛ:

Με στόχο να κάνει το 5Χ3 και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχει απόψε η ομάδα futsal του Σωματείου μας η οποία φιλοξενεί στο Ελευθερία τον Αετός Σολέας στις 20:30.

Η ομάδα μας προέρχεται από 4 σερί νίκες με Ε.Ν.Π., Ανόρθωση, Αραράτ, Δερύνεια και θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της αφού ακολουθεί η δύσκολη έξοδος της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ ενώ στην συνέχεια φιλοξενεί στο Λευκόθεο την Ομόνοια στο αιώνιο ντέρμπι.

Η τεχνική μας ηγεσία προετοίμασε κατάλληλα τους φουτσαλιστές μας για τον σημερινό αγώνας χωρίς να έχει στην διάθεση της τους τραυματίες Ανδρέα Πλατή και Σάββα Ομήρου.

Όλοι οι υπόλοιποι φουτσαλιστές μας βρίσκονται στην διάθεση του προπονητικού τιμ το οποίο αναμένεται να αποφασίσει για την 12άδα λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ελευθερία, αρχίζει στις 20:30 και τιμή εισόδου ορίστηκε τα 5 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν ενώ ισχύουν τα σούπερ διαρκείας.

apoel.com.cy

1 comment:

  1. Marina Charalambidou30 October 2014 at 16:23


    Η καρδιά μου είναι μοιρασμένη στα δύο. .......το μισό είναι με την μεγάλη μου αγάπη το ΑΠΟΕΛ και η άλλη μισή με την ομάδα της περιοχής που μένω του ΑΕΤΟΥ ΣΟΛΙΑΣ

    ReplyDelete