Sunday 19 October 2014

Barcelona 3-0 Eibar, με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο ημίχρονο και σκόρερ τους Xavi, Neymar και Messi

#BARCA
@apoelgroup - Πρόσωπο του αγώνα ο Υιός του Πικέ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με την αρχική 11αδα.

FC Barcelona 3-0 SD Eibar: Με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο ημίχρονο, η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον 6ο όμιλο του Champions League, Μπαρτσελόνα, αποτελείωσε τους Βάσκους της Eibar με 3-0.

Xavi, Neymar και Messi οι σκόρερ της Barça για τους 3 βαθμούς.

Η Barça αποτελείωσε την Eibar μέσα στο Camp Nou, με τέρματα των Xavi, Neymar και Messi στο 2ο ημίχρονο για να επιβεβαιώσουν την δυναμική της 1ης θέσης που κατέχουν στο βαθμολογικό πίνακα και να χαρίσουν στους φιλάθλους τους μεγάλη αισιοδοξία για το ταξίδι στο Bernabeu με την ΡΕΑΛ σε μια εβδομάδα.

Ο Luis Enrique συνεχίζει το ροτέϊσιον
#BARCA
Με τους Ratikic και Busquets στην κερκίδα, ο προπονητής Luis Enrique έβαλε τον Macherano στα χαφ δίπλα από τους Xavi και Sergio Roberto κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα και με τον Mathieu να είναι ο παρτενέρ του Piqué στο κέντρο της άμυνας.
Μπροστά στην επίθεση, ο Messi είχε για παρτενέρ τους Pedro και Neymar, με τους Sandro και Munir να μπαίνουν σαν αλλαγή στα μέσα του 2ου ημιχρόνου.
Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο του παιγνιδιού και την συνεχή κατοχή της μπάλας, ενώ οι Βάσκοι αμύνονταν συνεχώς με υποδειγματική πειθαρχία.
Ο Dani Alves έπαιρνε αρκετές μπαλιές στη δεξιά πλευρά αλλά ήταν ο Messi που προκαλούσε συνεχώς πονοκέφαλο στην άμυνα των Βάσκων με πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ο Xavi ανοίγει το σκορ

Η Eibar είχε μια αναλαμπή στο παιγνίδι της και μια ευκαιρία λίγο πριν το ημίχρονο όταν ο Capa κατάφερε να βρεθεί πίσω από την άμυνα της Barça περνώντας και τον Bravo, αλλά μπροστά στο κενό τέρμα κατάφερε να στείλει την μπάλα εκτός εστίας. Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμα 1 ευκαιρία, αλλά ο Μπράβο την απέκρουσε.

Στο 2ο ημίχρονο ο Sergio Roberto είχε την ατυχία να τραυματιστεί και να γίνει αλλαγή από τον Iniesta.
Στη συνέχεια η Barça ανέβασε κι άλλο τις στροφές και την πίεση, 5 λεπτά αργότερα ο Xavi σκοράρει περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, μετά από πάσα του Messi, σκοράροντας έτσι το 7ο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Οι Neymar και Messi βρίσκουν ξανά το στόχο.

Ο Neymar διπλασιάζει το σκορ μετά από σέντρα του Alves και μονοκόμματο πλασέ από το ύψος το πέναλτι, ενώ  ο Messi ανέβασε τον δείχτη του σκορ στο 3, αμέσως μετά από άψογο συνδυασμό 1-2 με τον Βραζιλιάνο σταρ, δοκάρι και μέσα, 3-0.

Ο Μέσι βρίσκεται μόνο 1 γκολ μακριά από το Ισπανικό ρεκόρ τερμάτων. Ο Messi, μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, άλλα ο καλύτερος παίκτης των Βάσκων Irureta του το αρνήθηκε με τις αποκρούσεις του σε πολλές κλασσικές ευκαιρίες που βρήκε.

Η νίκη της Barça την βρίσκει μόνη στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 4 βαθμούς μπροστά από την Real Madrid, μια βδομάδα πριν τον αγώνα του Bernabeu.

Πριν από το Ελ Κλάσσικο, η Barça υποδέχεται την ερχόμενη Τρίτη στο Camp Nou τον Ajax για τον 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League.

Στον 6ο όμιλο συμμετέχουν, ο ΑΠΟΕΛ με τη ΠΑΡΙ που αγωνίζονται την ίδια μέρα στο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Η Βαθμολογία:


Για την Μπάρτσα, γράφει ο NICK BEDSON / fcbarcelona.com
Επιμέλεια άρθρου: Άνδρος Ευαγόρου
Φωτογραφίες: VÍCTOR SALGADO-FCB



HIGHLIGHTS - FC Barcelona - SD Eibar, 3-0... από fcbarcelona

No comments:

Post a Comment