Saturday 4 October 2014

Συγκλονιστική ανατροπή, Berettyóújfalu 2-3 ΑΠΟΕΛ futsal

Η μεγάλη η πίεση που έβαλαν οι παίκτες μας πάνω στους Ούγγρους στο τελευταίο 15λεπτο, έφερε την ολική ανατροπή.

Από την κόλαση του 2-1 στον παράδεισο του 2-3.

Μένει μόνο 1 νίκη για να περάσει η ομάδα στο Elite round όπου έχουν ήδη περάσει 4 ομάδες, η Barcelona Ισπανίας, η Sporting Πορτογαλίας, η Kairat Καζακστάν και η Araz Αζερμπαϊτζιάν.

Επόμενος αγώνας Κυριακή 5/10: APOEL 15.00 Vegakameratene
Στάδιο: Pálffy István Rendezvénycsarnok

Το ρεπορτάζ του αγώνα:
Παλικαρίσια νίκη επί της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας (MVFC Berettjóújfalu 2-3 ΑΠΟΕΛ
#APOELFUTSAL
Σπουδαία νίκη πέτυχε η πρωταθλήτρια ομάδα μας με 3-2 επί της αντίστοιχης της Ουγγαρίας και πλέον χρειάζεται άλλη μια νίκη την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Νορβηγική Vegakameratene για να προκριθεί στο Elite Round της διοργάνωσης.

Η ομάδα μας αν και βρέθηκε δις πίσω στο σκορ κατάφερε και ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος παίρνοντας στο τέλος μια πανάξια νίκη.

Με όπλο το πάθος, την δύναμη και την θέληση για την πρόκριση η ομάδα μας έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα έχοντας ως κορυφαίους όλους τους φουτσαλιστές μας που αγωνίστηκαν στον αγώνα.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 χάρις το γκολ του Xuxa που ισοφάρισε το παιχνίδι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε με τέρματα των Leo και Ιακώβου να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στον όμιλο.

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 με αντίπαλο την Vegakameratene.

ΑΠΟΕΛ (Γ. Πλατής): Λειβαδιώτης, Κουλουμπρής, Τουμαζής, Στυλιανού, Αλεξίου, Ομήρου, Χριστοδούλου,  Leondro Do Nascimento  (Leo), Ιακώβου, Ruben Rodriguez (XUXA), Jonathan Carrasco (JOHNY), Nuno miguel amorim teixeira da silva (NUNINHO), Χριστοφή.

Φωτορεπορτάζ

No comments:

Post a Comment