Friday 3 October 2014

Οι θέσεις ΑΠΟΕΛ και ΔΩΝΗ, στην παγκόσμια κατάταξη - οι καλύτερες που είχαν ποτέ!

@apoelgroup
Η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ κάνει αναφορά για τις καλύτερες θέσεις που έχουν σήμερα, ΑΠΟΕΛ και ΔΩΝΗΣ, στην παγκόσμια κατάταξη συλλόγων και προπονητών. Καλύτερες ακόμα κι από την επική χρονιά του 2011.

Στην 1η θέση των προπονητών, είναι ο Κάρλο Αντσελότι της ΡΕΑΛ, ο Γιώργος Δώνης είναι 83ος.

Η βασίλισσα ΡΕΑΛ είναι στην 1η θέση των συλλόγων, κι ο ΑΠΟΕΛ στην 105η.

Στις καλύτερες θέσεις ΑΠΟΕΛ και Δώνης
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτ 03, 2014
DONIS

@realfc
Την καλύτερη αξιολόγηση στην ιστορία και την καριέρα τους αντίστοιχα, έχουν μέσα στο τελευταίο δεκαπενθήμερο που διανύουμε, η ομάδα μας και ο προπονητής, με βάση την αξιολόγηση της έγκυρης διεθνούς ιστοσελίδας coachworldranking και clubworldranking.

Η  ιστοσελίδα αξιολογεί ομάδες και προπονητές ανά εβδομαδιαία βάση σε παγκόσμια κλίμακα, βαθμολογώντας τις επιδόσεις τους σε επίπεδο αποτελεσμάτων.

Σε ότι αφορά στην ομάδα, στις 15/09 βρέθηκε στην 98η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι η καλύτερη θέση που είχε ποτέ αφού κατάφερε να συνδυάσει θετικά αποτελέσματα τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε βάθος ενός έτους. Αυτή την στιγμή βρίσκεται μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον AFC Ajax, στην 105η θέση. Σημειώνουμε ότι την περίοδο 11-12 όπου είχε παρουσία στα προημιτελικά του Champions League δεν είχε καταφέρει λόγω του συνδυασμού τοπικών και διεθνών αποτελεσμάτων, να ξεπεράσει την 104η θέση.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι δύο από τις τέσσερις αντιπάλους του ομίλου μας, βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Η FC Barcelona βρίσκεται στην 4η θέση και η PSG στην 10η. Ο AFC Ajax βρίσκεται στην 47η θέση.

Εντυπωσιακή πρόοδο σημειώνει ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Δώνης. Ο οποίος συγκαταλέγεται πλέον στην πρώτη 100αδα των καλύτερων προπονητών στον κόσμο με βάση τα αποτελέσματα της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην 83η θέση, η οποία είναι η καλύτερη που έχει βρεθεί στην καριέρα του.

No comments:

Post a Comment