Friday 3 October 2014

Doping κοντρόλ από την UEFA, στον Αρχάγγελο


Άρχισαν πάλι τους ελέγχους, η πορεία του ΑΠΟΕΛ τους τρελαίνει όλους. Είμαστε συνηθισμένοι. Σαν τρελοί μας κυνηγούσαν στην πορεία του 2011 αλλά και το 2009 φυσικά, χωρίς ποτέ να βρουν κάτι το μεμπτό, γιατί απλά δεν υπήρχε.

Μπορεί να είναι μια συνηθισμένη διαδικασία για την ΟΥΕΦΑ, αλλά θα ήταν μεγάλη ευτυχία για τους εχθρούς μας, αν έβρισκαν κανένα δείγμα θετικό.
Θα τους απογοητεύσουμε και πάλι όπως πάντα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για το Ντόμπινγκ κοντρόλ.

Αιφνίδιος έλεγχος Doping από UEFA
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτ 03, 2014

Όπως συνηθίζει ανάμεσα σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στο UEFA Champions League, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έστειλε σήμερα στον Αρχάγγελο το ειδικό τμήμα που διαθέτει για αιφνίδιο έλεγχο Doping.

Τα μέλη του ειδικού τμήματος έχουν επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο και έχουν πραγματοποιήσει κλήρωση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, καλώντας 10 από αυτούς να περάσουν από έλεγχο.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές που κληρώθηκαν είναι οι Αρτυματάς, Εφραίμ, Αντωνιάδης, Σωτηρίου, Manduca, Morais, Mario Sergio, Ιωάννου, Αλωνεύτης και Pardo.

Η προπόνηση έχει ξεκινήσει στις 10:00. Μετά το τέλος της το ειδικό κλιμάκιο της UEFA θα πάρει τα απαραίτητα δείγματα από τους ποδοσφαιριστές και θα αποχωρήσει.

apoelfc.com.cy

No comments:

Post a Comment