Friday 3 October 2014

Στόχος η νίκη σήμερα: ΑΠΟΕΛ v MVFC Berettjóújfalu - Ήττα στην πρεμιέρα χθες: ΑΠΟΕΛfutsal v Slov-Matic Bratislava 1-5

Σήμερα ο 2ος αγώνας: ΑΠΟΕΛ - MVFC Berettjóújfalu
(Main Round (2ος αγώνας))03/10/2014 20:30 (Ουγγαρία)
Παιγνίδι χωρίς επιστροφή θα είναι το σημερινό για την ομάδα μας. Η χθεσινή ήττα δυκολεύει τα πράγματα, γι αυτό η νίκη σήμερα είναι το ζητούμενο, αν θέλουμε την συνέχεια.

Την ήττα γνώρισε η ομάδα futsal του Σωματείου μας στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου για το Main Round του UEFA Futsal Cup από το φαβορί του ομίλου την Slov-Matic Bratislava με 5-1.

Τα γρήγορα γκολ των πρωταθλητών Σλοβακίας αποσυντόνισαν την ομάδα μας η οποία αν και έλεγχε τον αγώνα βρέθηκε να χάνει με 2-0 με την συμπλήρωση 7 λεπτών αγώνα.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών μας να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα δεν τα κατάφεραν με τους Σλοβάκους να πετυχαίνουν και 3ο τέρμα πριν την λήξη του ημιχρόνου.
#Apoelfutsal
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Slov-Matic πέτυχε και 4ο γκολ, η ομάδα μας μείωσε στην συνέχεια σε 4-1 με τον Κουλουμπρή, πίεσε τους Σλοβάκους, έχασε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να μπορέσει να μειώσει ακόμη περισσότερο το σκορ.

Στο 39ο λεπτό ο τερματοφύλακας μας Άθως Ευρυπίδου δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο χέρι του εκτός περιοχής και να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.

Οι Σλοβάκοι εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφεραν λίγο πριν το τελικό σφύριγμα να πετύχουν και 5ο γκολ και να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στον 6ο όμιλο.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας μας σε 4 αγώνες αφού προηγήθηκαν 3 νίκες στον Προκριματικό γύρο του θεσμό.

Πλέον η ομάδα μας χρειάζεται δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια για να προκριθεί στο Elite Round του UEFA Futsal Cup.

Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι με την πρωταθλήτρια Ουγγγαρίας MVFC Berettjóújfalu, την Παρασκευή, 3/10 στις 20:30.

ΑΠΟΕΛ (Γ. Πλατής): Ευρυπίδου, Λειβαδιώτης, Κουλουμπρής, Τουμαζής, Στυλιανού, Αλεξίου, Ομήρου, Χριστοδούλου,  Leondro Do Nascimento  (Leo), Ιακώβου, Ruben Rodriguez (XUXA), Jonathan Carrasco (JOHNY), Nuno miguel amorim teixeira da silva (NUNINHO), Χριστοφή.

Φωτορεπορτάζ
| apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment